donderdag 4 augustus 2011

VINCI TAB Tabletten Android Hold Friendly Specials For Kids

De aanwezigheid van kinderen in huis kan een ramp zijn voor uw tablet worden. Can-kan uw kind zal het oplossen van uw tablet in meerdere stukken. Natuurlijk niet je willen?


De oplossing heet VINCI Tab tabletten. De tablet is veerkrachtig. De tablet is voorzien van een harde glas, met de punt van een glad en gemakkelijk te houden. Dus maak je geen zorgen, omdat deze tablet zal niet gemakkelijk uit je handen.

Bovendien is deze tablet ook de bescherming van uw kinderen vanaf internet schade. Kunt u zich voorstellen, nu kinderen makkelijk kunnen ria en open sites die nadelig kan beïnvloeden kinderen surfen. Met WiFi en 3G verbindingen zijn niet al te goed, het lijkt erop dat dit tablet is de oplossing.

De tablet heeft een 1GHz ARM Cortex A8-processor met 7 inch touch screen heeft een resolutie 800x480p. De tablet is ook een back-Android-besturingssysteem 2.3. Dan, als je geluid of video wilt, deze tablet ondersteunt ook het. De tablet is geprijsd op $ 400 en gaan op de verkoop begin augustus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten