vrijdag 5 augustus 2011

Brea Zakelijke EX119 Motorola mobiele telefoons

QWERTY-telefoons met navigatie terug vrijgegeven door Motorola met een dubbel voordeel in Touch. Brea EX119 Motorola mobiele telefoon met groot display en toetsenbord bijeenkomsten onder de grootte van het scherm 2,4 inch, slank design en cool voor kinderen en jongeren zijn uitgerust met multimedia-mogelijkheden en connectiviteit is goed.


Motorola EX119-connectiviteit Brea
Dual SIM GSM EX119, die een scherm 2.4-inch touchscreen heeft, de nieuwste mobiele telefoon specificatie is uitgerust met draadloze LAN-connectiviteit met het internet gebruiken zonder te betalen, als je in een wifi-zone. Met afmetingen van 103 x 60 x 9,9 mm Gewicht 92 g, recensies een GPRS / EDGE die komt als aanvulling op Wi-Fi Wireless LAN, Bluetooth v2.1 EDR met A2DP en microUSB v2.0.

Motorola EX119 Brea zwak voor de sector van de verbinding niet is voorzien van 3G HSDPA-netwerk, maar de prijs van de telefoon die wordt geleverd met deze betaalbare, is het toch het overwegen waard als een muziek-telefoon die de mogelijkheid voor meerdere formaten van muziek video opgespeld.

Brea Motorola EX119 multimedia
Bekal Intern geheugen 128 MB, 64 MB RAM geïnvesteerd in deze nieuwe Motorola mobiele telefoon, kunt u het geheugen uitbreiden slot tot 32GB aan foto's genomen met een 3.0 mega-pixel camera op te slaan. Maak elke foto wordt nog mooier, ondersteuning multimedia specificaties Brea Motorola EX119 is ook in staat om voor de video-opname te werken met MPEG4-formaat, H.263 @ 30fps.

Standaard functies stereo FM-radio met RDS en FM-opname voor het beluisteren van uw favoriete uitzending via de mobiele telefoons, mobiele telefoons die worden ondersteund door Java om e-mail te beheren ter ondersteuning van de business is zeer uitgebreid. Zakelijke mobiele telefoons zijn voorbereidingen voor POP3, SMTP, IMAP4, Push e-mail, kunt u snel alle belangrijke mededelingen door Motorola Brea.

Motorola EX119 Brea taaiheid als een muziek-telefoon is een speciale optie met video-speler maakt gebruik H.264 formaat afspelen, QVGA @ 30fps, sectoren Music Player, die ook kan gespeeld worden gevarieerd, Brea EX119 Motorola muziek telefoon is klaar voor gebruik telahh naar MP3-formaat, AAC, eAAC, MP3-speler.


Motorola EX119 mobiele Brea specificaties:
Netwerk: Quad-band GSM
Form factor: QWERTY Touch en Type Bars
SIM-support: Dual SIM GSM
Display: 2,4-inch capacitive touchscreen, 320 × 240 pixels resolutie
3.5mm jack
GPRS / EDGE
Wireless LAN Wi-Fi
A2DP Bluetooth v2.1 met EDR
microUSB v2.0
Batterij: 910 mAh Li-Ion
Stand-by: Tot 200 uur
Spreektijd: Tot 4 uur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten