zaterdag 6 augustus 2011

Nokia X3-02

Nokia X3-02 helpt u verbonden blijven, waar u ook rondlopen met een lange dragen mobiele telefoons die worden geleverd met een strak design. Uitgerust met ondersteuning voor touchscreen en toetsenbord voor eenvoudige navigatie met een hand.



Nokia X3-02-interface
Mobiele telefoon Nokia X3-02 is ideaal voor SMS en ook voor liefhebbers van sociale netwerken zoals Facebook, Twitter en andere in kaart brengen van toepassingen waar tekstinvoer is gemakkelijk en snel wanneer u het nodig heeft, terwijl de touch ideaal voor het alarm in te stellen functies, gladde bladeren en controle muziek en spel-toepassingen .

Nokia X3-02 multimedia
Specificaties mobiele telefoon Nokia X3-02 met de mogelijkheid om uw favoriete blogs te lezen met verbeterde surfen op het internet, of het delen van de nieuwste foto's en video van de 5-megapixel camera met vrienden via Facebook, e-mail, het voordeel deze telefoon heeft MMS.

Andere functies zijn onder meer speciale muziektoetsen toetsen voor directe toegang tot muziek-speler, stereo FM-radio, Bluetooth voor hands-free apparaten en stereo muziek streaming, microSD geheugen uitbreiding tot 16 GB, Opera Mini browser met ondersteuning voor Adobe Flash Lite, en tot 3, 5 uur 3G gesprekstijd.

Nokia X3-02-connectiviteit
Specificaties Ultrasnelle ingebed in de mobiele telefoon Nokia X3-02, Draadloze Wi-Fi-mogelijkheden worden ondersteund netwerkmogelijkheden zodat u verbinding maken met hotspots thuis, op het werk, of onderweg mogelijk om snel download applicaties en games van Ovi Store.

Beschikt over de nieuwste Nokia mobiele telefoons met behulp van het GSM-netwerk, ondersteuning UMTS 900/1900 MHz / HSDPA 3G, mobiele telefoon Nokia X3-02 heeft al de 2100 MHz 3G-netwerk mogelijkheden gevonden.

Wanneer Nokia X3-02 is gekoppeld met een 3G-netwerk, zult u genieten van high-speed verbinding die een verscheidenheid van feature-rijke draadloze diensten biedt, van data-connectiviteit naar het kantoor om multimedia streaming, en profiteren van data services.

Nokia X3-02 specificaties
3G-breedband snelheid connectiviteit via 900/1900/2100 MHz UMTS / HSDPA
Wireless-N 802.11 Wi-Fi-hotspots om te netwerken
Ovi Store voor applicaties, games en andere content
grootte van het scherm 2,4-inch touchscreen resolutie van 240 x 320 pixels, 262K kleuren
5-megapixel camera met 4x digitale zoom
Het vermogen van VGA-kwaliteit video-opname 18 fps \
Compatibele muziek MP3, WMA en AAC-formaat speler
Video compatible MPEG4, H.264 en WMV-speler
Bluetooth-connectiviteit (versie 2.1)
Uitbreiding van het geheugen via microSD-kaartslot voor maximaal 16 GB
MMS / SMS-editor
Toegang tot persoonlijke e-mail met ondersteuning pushmail
Instant messaging ondersteuning OVI Chat, Yahoo, AIM, Windows Live, Gtalk, MySpace
Standaard Opera Mini browser met ondersteuning voor Flash Lite 4.0

Nokia X3-02 functies
Organizer, kalender, alarm, to-do lijst, wereldklok, rekenmachine, countdown timer en notities, vliegtuig-modus, USB 2.0-poort, 3,5 mm koptelefoonaansluiting

Geen opmerkingen:

Een reactie posten