zondag 7 augustus 2011

Galaxy Mini Beoordeling van Samsung S5570 spec functies

Samsung van de nieuwste mobiele telefoons uitgebracht met stijlvolle designs Galaxy familie. Galaxy Mini met matte plastic basis materiaal geeft de indruk van een fris en dynamisch. Comfortabel in de hand krijgt een eerste indruk Galaxy Mini Samsung S5570 bij het vasthouden van de nieuwste mobiele telefoons met lichtere gewichten 105 gram. Het design is niet al te grote afmetingen, specificaties Samsung Galaxy Mini 110,4 x 60,8 x 12,1 mm.


Fysieke telefoon biedt een schakelaar volume / zoom-toetsen aan de linkerkant, met de schakelaar en een micro SD-slot (hotswap). Samsung een aanvulling op de bovenste sleuf micro USB wordt afgeschermd door een andere 3,5 mm audio jack.

De dominantie van grote scherm aan de voorzijde met een simpele. Startscherm knop en menu knop en terug op de voorzijde van de Galaxy Mini Samsung S5570. Sector dilengkap achterkant van de telefoon die een 3,15 megapixel camera en multimedia speakers, de laatste info telefoon Mini S5570 stelt gebruikers in staat om de nieuwste smartphone te gebruiken met ergonomisch.

Galaxy Mini Samsung S5570 interfaces
Interface Galaxy Mini Samsung S5570 met homescreen heeft nogal ruim 3u14-inch diagonaal (240 x 320 pixels) ondersteunt 256 kleuren scherpte capacitive touchscreen technologie.

Gemak waarmee het behang of kunnen we de widget als u wilt. Samsung biedt 3 standaard homescreen desktop-interface die optimale snelheid biedt en kunt veranderen door de applicatie te downloaden markt die is geleverd.

Sector biedt een kennisgeving scherm Wi-Fi, Bluetooth, GPS, stil (aan / uit), en de auto te draaien, dat wordt weergegeven als u beschikt over glijden de bovenkant van het virtuele scherm. Sommige van de rangen van de kenmerken van social networking verbindingen en toepassingen zijn te vinden in sociale keuze-hub en Samsung apps.

Galaxy Mini Samsung S5570 Multimedia
Specificaties Samsung Galaxy Mini S5570 camera met megapixel 3:15, waardoor minder dan de maximale resultaten wanneer u in binnen-en weinig licht, om de zwakte van de Galaxy Mini Samsung S5570 mobiele telefoon zonder LED-flash hulp te bieden licht.

Excellence Galaxy Mini Samsung S5570 is voorzien van een dubbele belichting capaciteit (add me) hebben entertainment. Audio gespeld Galaxy Mini is geschikt voor het afspelen verschillende formaten, zoals MP3/WAV/eAAC + speler. Ondersteuning voor mobiele multimedia speakers en koptelefoon zijn goed genoeg om te spelen verschillende formaten is ook heel goed liedjes.

Andere specificaties in S5570 mobiele telefoon kunnen werken voor een video-formaat MP4, H.264, H.263 en speler. Excellence Galaxy Mini Samsung S5570 is een zeer krachtige spel met een hoge resolutie bestanden.

Info voor de multimediafuncties in staat mengjangkau Galaxy Mini een heel scala aan entertainment formats. Galaxy Mini Samsung S5570 kan worden gezegd dat ze zeer bezorgd over de audio-en video-entertainment sector.

Galaxy Mini Samsung S5570 Connectiviteit
Features Galaxy Mini Samsung S5570 is zeer goed voor de liefhebbers koenktivitas gegevens. Interactie Galaxy Mini met HSDPA data snelheden tot 7.2 Mbps, dit vermogen zeer snel wanneer het proberen om gedownloade applicaties via de Markten en tijdens het browsen, als je het vergelijkt met andere telefoons.

Excellence wifi en breedband operators met de kracht van karakter dat multi-touch is ingesloten op het aanraakscherm om meer waarde Galaxy Mini S5570.

Functies van de telefoon multi-touch op het touchscreen met ondersteuning voor de voordelen van een mini-hotspot, de nieuwste mobiele telefoons van Samsung specificaties maken het gemakkelijk voor u om de tethering portable hotspot (mobiele AP) in te stellen.

Enkele andere specificaties zijn beschikbaar in Galaxy Mini Samsung S5570 heeft Bluetoth of de kabel als een alternatief voor u om gegevens met compatibele apparaten uit te wisselen.

Sterkte Galaxy Mini Samsung S5570
Huisvesting brede waaier van functies voor internet-en entertainment, smartphones Galaxy Mini Samsung S5570 wordt geleverd met een verscheidenheid aan kantoor nodig heeft voor e-mail, in kaart brengen, bewerken, aantekeningen, berekeningen en getallen. Uitgebreide functies en is verkrijgbaar in de nieuwste mobiele telefoons van Samsung met kantoor yangseperti gmail, navigatie, Quick Office, file manager, en notities.

Sterkte data opslag media Galaxy Mini met 160 MB intern geheugen, kun je uitbreiden tot 32 GB met behulp van een extern microSD geheugen beschikbaar. Het uitvoeren munitie CPU 600 MHz processor, Galaxy Mini Samsung S5570 gevoed door lithium-ion 1200 mAh.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten