zaterdag 20 augustus 2011

BlackBerry PlayBook

BlackBerry Playbook duidelijk niet alleen een apparaat dat de arena van de strijd tabletten komt zonder een wapen. Verschillende functies, zoals multi-tasking en browsers en in staat zijn om optimaal te presteren Playbook differentiator met haar concurrenten.



Helaas, de vitale basisfuncties, zoals e-mail applicaties, contacten kalender is ook niet standaard beschikbaar en kunnen alleen worden verkregen na het aansluiten van Playbook met BlackBerry smartphones. Met ingang van dit schrijven, ook BlackBerry Messenger is ook nog niet beschikbaar in de Playbook. Bereid je BlackBerry via BlackBerry Bridge.

Excess BlackBerry Playbook
• Camera met video-recorder 1080p
• Browser feature-rijke
• Multitasking

Nadelen BlackBerry Playbook
• Gebrek aan ingebouwde applicaties
• Optimale indien aangesloten op BlackBerry smartphones

BlackBerry Playbook Ontwerp
Met afmetingen niet veel anders, bijna dezelfde grootte met de Galaxy Playbook Tab. Toch, een gevoel van wie presenteerde de twee gadgets bij digengam schijnbare tegenstellingen. Kunststof materiaal, dat net als rubber voelt op de achterkant van de Playbook maakt het niet glad en comfortabeler te gebruiken voor lang.

Met betrekking tot de voorwaarden van de formatie, de hoeken van de huidige Playbook de indruk dat lijken stevig en stijf in vergelijking met de iPad.

Aan de voorzijde van de Playbook scherm verschijnt, omgeven door een zwart frame dat groot genoeg is, ook al lijkt vervelend, maar het bestaan ​​ervan is niet zonder reden, want de eigenlijke frame is een touch-sensitive frame van functionele toegang tot alle menu en zal het nog gemakkelijker als de lengte van de tijd het gebruik van Playbook.

Op Playbook u 4 stukken van de knoppen te vinden op de bovenkant, elk van deze knoppen is de power-knop en 2 volume knoppen die flank van de play / pause. Bij gebruik meer met behulp van een touch-gevoelige scherm en frame. Terwijl elk van de poorten die u behoefte kan worden geraadpleegd op de onderkant van de Playbook.

Dit is duidelijk de voordelen van een BlackBerry Playbook dan sommige concurrenten. Met deze functie kunt u tegelijkertijd meerdere applicaties draaien, en niet alleen multi-tasking als op een tablet-apparaat of een andere mobiele telefoons.

Want meestal als je een toepassing uit te voeren en overschakelen naar het hoofdmenu om het uitvoeren van andere toepassingen zijn meestal applicaties die draaien gaan pauzeren momenteel draaiende processen, maar niet zo als bij gebruik van de Playbook, zal elk draaiend proces nog steeds plaatsvinden, zelfs als u het openen van een applicatie of functie een ander. En interessanter alle processen die draaien zonder enige vertraging.

BlackBerry Playbook multimedia
Draaiboek zijn uitgerust met twee stukken van een camera, 5MP 3MP aan de achterzijde en voorkant. Naast het feit dat een secundaire camera met de hoogste resolutie op dit moment, de camera functie op Playbook heeft andere voordelen, namelijk de tweede camera kan bewegende beelden opnemen in Full HD resolutie (1080p).

Beide voordelen zijn niet gevonden in andere concurrent vendors tablet Playbook output, maar dat is een camera Playbook beschikken niet over zonder gebreken, want in feite zijn er een aantal punten te worden verminderd met de waarde van haar eigen, zoals het niet beschikbaar zijn van een tweede flits voor de camera als de afwezigheid van autofocus functies.

Spreken van de resultaten, als de lichtomstandigheden rond het voorwerp, zoals een mooie foto uit de ruimte tijdens de dag, foto's zijn vrij goed Playbook. Maar als slechte lichtomstandigheden, is er nog ruis in de vorm van zachte plekken in de foto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten