maandag 22 augustus 2011

Review Samsung I9250

Samsung I9250 Smartphone geïntroduceerd in steunpilaar met een groot aantal geavanceerde functies voor het gemak van multimedia en groot scherm. Voordeel van de nieuwste mobiele telefoon heeft een scherm van maximaal 4,65 "en vastgemaakt Super AMOLED-technologie voor een hoge weergave HD-formaat, de laatste specificatie van andere Samsung maakt gebruik van het Android OS Ice Cream sandwiches.


Specificaties Android Ice Cream sandwich, die is een nieuw besturingssysteem van vandaag, Samsung I9250 heeft een geconfronteerd met een zeer mager en dun. De nieuwste mobiele telefoons beginnen te kijken naar de opening van de komende IFA show. Volgens bronnen die verspreid zei dat de kansen op de bestaande hoge-resolutie HD in deze smartphone is 1280 x 720 pixels.

Samsung I9250 specificaties
5-megapixel camera aan de achterkant
3MP camera aan de voorkant
ondersteuning van het 4G-netwerk connectiviteit, Bluetooth 3.0, Wi-Fi b / g / n en GPS
resolutie van 1280 x 720 pixels

Review en info Samsung I9250 is uitgerust met een 1,4 GHz processor specificatie dubbel of quad-core processors kunnen Snapdragon-chipsets in smartphones. Specificatie en volledig uitgeruste Samsung met een volslagen onbekende, dus de verkoopprijs van deze smartphone op de markt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten