zondag 14 augustus 2011

Sony Ericsson Xperia Mini Pro

Sony blijft de filosofie van de kleine is mooi met de lancering van de Xperia X10 upgrades die zeer succesvol zijn geweest met de Sony Ericsson Xperia memperkanalkan Mini Pro. Telefoon met prestaties dat de voordelen voor al diegenen die willen de nieuwste Android-functies biedt, kleine body ontwerp-smartphone van Sony Ericsson Xperia Mini Pro is krachtig genoeg om een ​​leuke en zakelijke toepassingen functie.


Sony Ericsson Xperia Mini Pro Interface

Het display is duidelijk zichtbare veranderingen eerst van Sony Ericsson Xperia Mini Pro, met een voorpaneel met twee 3-inch 320 × 480 resolutie in een scherpe indrukwekkend. Statistieken over het scherm Xperia Mini Pro ondersteunt ook multi-touch, en zien er nog goed omdat het zorgt voor een krasbestendig glas.

De specificaties zijn gecontroleerd door de Sony Xperia Mini Bravia Engine, die de capaciteit is zeer hoog contrast ratio's om ervoor te zorgen dat alle HD-video-inhoud ziet eruit als een levende, Xperia Mini Pro brengt ondersteuning uitschuifbaar QWERTY toetsenbord dat gebruik heeft gemaakt van touch-screen mogelijkheden.

Nieuwste smartphone Xperia Mini Keyboard Pro upgrade van de vorige modellen met een afstand van een paar knoppen meleba, pijl navigatieknoppen om tekstberichten en status updates te maken met gemak, beschikt ook over automatische maakt licht werk automatisch gecorrigeerd wanneer gevangen op de verkeerde knop.
Andere controles op de herziening van de Sony Ericsson Xperia Mini Pro zijn onder andere Sensor Afstand tot de Off Accelerometer sensor voor Auto en Auto roteren. De combinatie van touch screen en een prachtige gebruikersinterface maakt de Sony Xperia Pro Mini is niet zo mini als je het vergelijkt met de steun disematkannya.

Sony Ericsson Xperia Mini Pro Multimedia
5MP camera met een resolutie van 2592 × 1944, de nieuwste smartphone van Sony Ericsson wordt geleverd met alle functies zoals autofocus, Geo-tagging, beeldstabilisatie, Touch Focus en LED Flash. Uitgerust met Smile Detection-functie die kan worden ingesteld om automatisch foto's maken wanneer een persoon lacht, de Sony Ericsson Xperia Mini Pro is erg leuk om te spelen met de camera die hij droeg.

Neem een ​​video van de Xperia Mini Pro is verbeterd met de toevoeging van het opnemen van 720p en beschikken over een hoge-resolutie scherm. Sony Bravia Engine, die de videoclip als favoriet moment, het gemak van het uploaden naar YouTube zorgt.

Voorzien van een voorkant VGA-camera voor video-oproepen gebruik van mobiele telefoons, Sony Ericsson Xperia Mini Pro integreert Facebook met alle functies van de telefoon, zodat news feeds, foto's en contactgegevens verschijnen naadloos in uw telefoon contacten.

Sony Ericsson Xperia Mini Pro-connectiviteit
Sony Ericsson Xperia Mini Pro met de technologie en specificaties van de Android 2.3 Gingerbread, biedt voordelen en de voordelen "UI" is slim om op te slaan van de vier toepassingen in de hoek van het scherm is gemakkelijk te bereiken een enkele vinger (totaal 16).

Voordelen van het ontwerp en de vorm van de behuizing slanke is Sony Ericsson Xperia Mini Pro, een smartphone met een 1GHz-processor Scorpion, Adreno 205 GPU, MSM8255 Qualcomm Snapdragon en 512MB Ram kan niet onderschat worden als een mini mobiele telefoon met een scala aan ondersteuning en specificatie "super" op voorwaarde dat de nieuwste smartphones van Sony Xperia mini-Pro.

Sony Ericsson Xperia Mini Pro specs
3 inch LED backlit LCD capacitieve touchscreen display met 16 miljoen kleuren en 320 x 480 pixels, Accelerometer sensor voor automatisch draaien, Proximity sensor voor automatische uitschakelen, krasvast oppervlak, Multi touch input-methode, Timescape UI, Sony BRAVIA Engine Mobile, QWERTY toetsenbord, 5 megapixel camera met autofocus, de Touch Focus, LED-flash, Smile & Face Detection, Image Stabilization & Geo Tagging, 720p Video Recorder, Video-speler ondersteunt WMV H264, H263 en MP4 formaten, VGA-camera voor video-oproepen, Beeld & bewegende achtergronden, Music Player ondersteunt eAAC +, MP3, WAV en WMA-formaten,, RDS FM-radio, MP3-beltonen, Vibration Alert, 3,5 mm audio jack, Draad View SMS, MMS & Intstant Messaging, e-mail, Push e-mail en Gmail, Predictive text messaging , Java Games, downloadbare games, 3D Games & Motion Gaming, Personal organizer met een telefoonboek, Photocall, kalender, klok, wekker, notities, timer, Taken, Stopwatch & Calculator

Sony Ericsson Xperia Mini Pro
Gingerbread Android OS v2.3, Scorpion 1GHz processor, 205 Adreno GPU, MSM8255 Qualcomm Snapdragon, Document Viewer, GPS met AGPS ondersteuning Navigatie, digitaal kompas en Google, 512MB RAM, 400MB geheugen met 2GB MicroSD geheugen, uitbreidbaar tot 32 GB, Bluetooth met A2DP , 3G HSDPA / HSUPA, WiFi en WLAN-connectiviteit Micro USB, Quad-band GSM 850/900/1800/1900 HSDPA 850/1900/2100 HSDPA 900 / 2100 & Netwerken, HTML Web Browser met Google Search, SNS Integratie, YouTube, Google Talk & Agenda, 2G Talk Time 05:40 uur, 05:25 uur gesprekstijd 3G, 2G Standby-tijd 331 uur, 340 uur Standby-tijd 3G, muziek afspelen 29 uur, Maat 92 x 53 x 18mm, gewicht 136g

Geen opmerkingen:

Een reactie posten