woensdag 25 mei 2011

Nokia mobiele telefoons C2-00 en X1-01


Nokia mobiele telefoons officiële schonk twee nieuwe producten en X1-00 C2-01 op de mondiale markt. Voor meer informatie, model C2-00 is bijna een jaar op zijn minst door het ontwikkelingsproces, en zijn nu klaar om te worden verspreid onder alle winkeliers in de wereld. Beide telefoons GSM-dual SIM-kaart slots zijn blijkbaar ook aangeboden tegen extra lage prijzen betaalbaar.



Ontwerp van C2-00 van Nokia mobiele telefoons hebben het ziet er heel interessant. Alleen, het is niet veel verschillend van het concept van vorm te bieden heeft dual SIM-kaart mobiele telefoons senioren, C1-00, die heeft gecirculeerd in de markt. Echter, C2-00 werden aantrekkelijker, waar twee van zijn GSM SIM-kaart kunnen gelijktijdig actief zijn, aka dual standby. In feite, een van zijn SIM-kaart hotswap model, dat gemakkelijk kan worden verwijderd-paren.

Ondersteunende faciliteiten van de C2-00 mobiele telefoons die in staat geteld, zoals een externe geheugenkaart slot, een VGA camera, FM-radio en opname, vermeerderd met 3,5 mm audio jack-poort. Als gevolg daarvan, is gewapend met deze functies geloofde tot tieners, die graag genieten van de muziek aan te trekken. Niet te vergeten, Nokia C2-00 is tevens uitgerust met GPRS-kanaal, en WAP 2.0/xHTML Java MIDP, waardoor het kan concurreren met de lokale telefoon, die verspreidt in de markt land.

Nokia mobiele telefoons X1-01 verschijnen met een ontwerp dat ziet er elegant uit, maar simpel. Faciliteiten zijn ondergedompeld in het niet veel anders met de Nokia C2-00, inclusief ondersteuning voor dual op GSM, extra geheugen kaartslot voor uitbreiding, FM-radio en 3,5 mm audio-poort. Leuk, op X1-01 is bevestigd aan een speciale knop muziek. Ook LED-zaklamp. Echter, is Nokia X1-01 uitgerust met een camera en internetverbinding faciliteiten. Heel jammer.

Op basis van de informatie, zowel van Nokia mobiele telefoon dual SIM-kaart wordt verwijderd voor 45 euro (Nokia C2-00) en 34 euro (Nokia X1-01), voorafgaand aan de extra belasting. Voor de Indiase markt, China, Zuidoost-Azië / Pacifisch Azië, het Midden-Oosten, Afrika, Eurazië en Brazilië zowel goedkope mobiele telefoons van Nokia is waarschijnlijk beschikbaar zijn in de nabije toekomst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten