donderdag 6 oktober 2011

Beste Autoverzekering Indonesië Adira

Beste Autoverzekering Indonesië Adira - Adira Insurance producten te bereiken superieur rendement op Autocillin naar 'Gold' Award Service Quality Service Excellence 2011 aanbieden van het beroemde tijdschrift. Award constant sinds 2008 zou het bewijs van de standaard service onder de garantie of service wederzijdse Beste Voertuig Insurance Indonesië, Autocillin worden.



Beste Autoverzekering Adira Indonesië

Onderscheidingen ontvangen door Maya Pudjianto, hoofd van Business Development Adira Insurance Division in het Hotel Mulia, Jakarta index beschrijft het bereiken van een bevredigende kwaliteit van service van Autocillin. Kwaliteit te zien in vier specifieke beoordelingscriteria, tak toegankelijkheid, service methoden, middelen, en door kritiek op de afhandeling van dienst hoopt wordt Indonesië Dienst Satisfaction Index (ISSI). ISSI Autocillin 3,9847 0,0088 wijst op een toename van de overname vorig jaar van de ISSI te bereiken.

Prestatie die de Gold Award in de categorie van de klassen die betwist worden gewonnen, Adira Insurance beste voertuigen Indonesië is ongetwijfeld het resultaat van hard werken, vooral de hele lijn Adira Asuransi Adira Insurance Services-team voortdurend te proberen en gemoedsrust voor klanten door middel van een nooit eerder gebeurd, omdat de beste voertuig Insurance Indonesië.


Beste Autoverzekering Adira Indonesië

Door kwaliteit en garanties door de ondersteuning van Adira, hebben openden ze een veel gemakken voor zorg via de telefoon 500 456, SMS 0812 en 3456 via de site www.asuransi.adira.co.id en doorgedrongen tot de wereld van social media, facebook fan page: Autocillin verzekering auto's en twitter @ Autocillin. Bepaalde Autocillin dienst die het gemak van een eenvoudige, unieke en betrouwbaar voor een of meer van hun klanten.

Adira via Autocillin beste voertuig Insurance Indonesië in februari 2011 gezamenlijk ontvangen hoge prijzen in 2011, de totale best in class voertuigen beste verzekering Indonesië.

PT Asuransi Adira Dinamika (Adira Verzekeringen) er in geslaagd het realiseren van een visie die de inleiding op "Word een verzekeringsmaatschappij generaal van de meest bewonderde in Indonesië." Adira Autoverzekering De beste Indonesië blijkt uit peraihan prestigieuze prijs 'meest bewonderde bedrijf Indonesië (IMAC) 2011 "die door Magazine Business Week en de Frontier Research en Consultant, Ritz Carlton in Mega Kuningan, Jakarta, (8 / 6). Niet alleen dat, de volgende dag (9 / 6), Adira Insurance Indonesië ontving ook de beste voertuig Award als "meest aanbevolen merk 1e 2011" op het evenement in Word of Mouth Marketing (WOMM) Award, georganiseerd door SWA Magazine Onbee Sembada en Marketing Research. In een tweede prijs, was Adira verzekeringen vermeld als een ontvanger van de award in de categorie Car Insurance.

IMAC Award 2011, die wordt ontvangen door Wayan Pariama, technisch adjunct-directeur Adira Adira Insurance is verleend omdat het bedrijf won de Corporate Image Index (CII), met de titel van "Excellent" is 3632, hoger dan het gemiddelde in de industrie. Het onderzoek werd uitgevoerd op vier groepen respondenten, namelijk het beheer / business, aandeelhouders / investeerders, journalisten en publiek, met een totaal van 2480 mensen als respondenten. Het onderzoek werd uitgevoerd in april 2011 met een doelgerichte methode van monsterneming en de getrapte steekproef, terwijl de CII meetmethode met behulp van vier dimensies: kwaliteit, prestaties, verantwoordelijkheid en aantrekkelijkheid.

Terwijl WOMM Award 2011 ontvangen door Donni Gandamana, adjunct-directeur Business Adira Verzekeringen. Award voor Beste Autoverzekering Adira Indonesië bedoeld voor autoverzekeringen merk Adira Insurance, Autocillin die No rangen. 1. Autocillin als een van de beste autoverzekering Indonesië verdiend Word of Mouth Index (WOMI) 206.2 is de hoogste in zijn categorie. Deze score wordt berekend door de WOM formilasi tussen variabelen worden vermenigvuldigd met de variabele Social Networking. WOM variabele score berekend door het gewogen gemiddelde van de drie dimensies, namelijk Praten, bevorderen, en verkopen. Het onderzoek van de 3000 respondenten werd uitgevoerd tijdens de januari-maart 2011 in zeven grote steden in Indonesië met het gebruik van getrapte steekproeven en doelgericht.

Het succes van de beste voertuig Insurance Adira Indonesië is het harde werk van alle medewerkers Adira Insurance om altijd eerlijk te zijn, probeer je best, elkaar respecteren, en altijd delen de opwinding om enthousiasme te creëren.

Adira Asuransi Kendaraan Terbaik Indonesia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten