maandag 27 september 2010

LG C100, C305 en GT350i

LG  Mobile Communications Indonesië niet willen missen in de mobiele markt. Donderdag (02/09/2010), LG introduceert de LG series telefoon qwerty Wink. Deze serie komt in drie varianten, namelijk C100, C305 en GT350i. Alle drie de varianten zal aanwezig zijn in de markt medio deze maand.



Tommy Tjahjono, hoofd van de verkoop van Mobile Communication Division PT LG Electronics Indonesië zei dat de LG-serie Wink is een nieuw product dat reed de negende dit jaar. "Tot het einde van het jaar, zijn er ongeveer zes tot en met 10 nieuwe producten die opnieuw zullen worden vrijgegeven", zegt Tommy Cash.

LG serie die eerder reed voor bijvoorbeeld; GW300, GW305 en GW525. Tommy toegelaten, hevige concurrentie in de mobiele industrie waardoor elke actieve verkopers release van nieuwe producten met een concurrerende prijs. Geen twijfel, de LG bracht ook nieuwe producten met prijzen vanaf 229.000 Rp per eenheid van 3,69 miljoen dollar per eenheid.

Volgens gegevens van de groei van Kennis (GfK), die momenteel nog steeds LG 2,6 procent van de mobiele telefoon industrie geproefd. "We zagen het potentieel is nog steeds erg groot, maar we hadden aangedurfd om een plaats in de markt en volgend jaar richten," vervolgde Tommy.

Naast concurreren in termen van prijs en model, de verkopers zijn ook concurrerende om te winnen van consumenten voor de functie van social networking sites. Verspreiding van social networking sites te maken LG bracht een telefoon die krachtig deze toegang, waaronder LG Wink ondersteunt. Deze telefoon biedt gebruikers de mogelijkheid om berichten te versturen en de toegang tot social networking sites makkelijker en aangenamer te maken.

LG Wink komt van het woord wink wink. Dit icoon wordt gebruikt om de jongere generatie van de beperkingen van woorden in de telefoon te vertegenwoordigen. "Met andere woorden, ook Wink LG telefoon geprobeerd om de beperkingen van de mobiele telefoon qwerty breuk in termen van design, functionaliteit en prijs," zegt Tommy.

LG Wink C100 is een wide-screen QWERTY-telefoon met een verticale breedte van 2,2 inch. Verticaal scherm is bedoeld om het comfort te geven aan mobiele gebruikers in surfen in cyberspace. Deze telefoon heeft afmetingen van 114,5 x59, 6x13 mm, waardoor de gebruiker in zijn ene hand.

LG Mobile heeft een widget die werkt functie stelt gebruikers in staat om toegang te krijgen Twitter en Facebook. C100 heeft een 1,3 megapixel camera en FM-radio. Voor connectiviteit is de C100 uitgerust met Bluetooth en 3,5-mm aansluiting die kan worden aangesloten op de audio device support '. LG C100 voor Rp 799.000 per eenheid.

De LG C305 is een telefoon Wifi Wink dimensie 116x61, 9x11, 9 mm, die kan worden begrepen in de ene hand en in de zak. Vergelijkbaar met de C100, C305 wordt ook ondersteund door het apparaat waarmee gebruikers toegang hebben tot sociale netwerken en andere ondersteunende activiteiten zoals het uploaden van foto's. LG C305 gekoppeld aan Rp 1,09 miljoen per eenheid.

De laatste, de LG Wink Plus GT350i een full touch screen telefoon die wordt weergegeven in de minimalistische. Deze telefoon heeft slechts drie knoppen onder het 3-inch breedbeeldscherm. Telefoon afmetingen 107,5 X52, 5x15, 9 mm is ook uitgerust met een uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord.

LG GT350i Wink Plus is ook uitgerust met een threaded SMS dat het uiterlijk van tekst in chatten via instant messaging faciliteit kan veranderen. Elk binnenkomend bericht zal ook gepaard gaan met een foto poster om mensen te laten voelen als praten rechtstreeks met zijn gesprekspartner. De telefoon is geprijsd op 1,69 miljoen Rp per eenheid. Richard zeker, hoewel redelijk geprijsd, maar LG zorgen voor de beste after-sales service voor alle drie de varianten van deze Wink LG Series

1 opmerking: