vrijdag 12 augustus 2011

Motorola XPRT

Motorola lanceert nieuwe mobiele telefoon met een qwerty-ondersteuning en excellentie van het high-speed connectiviteit op Motorola XPRT. Qwerty zoeksleutel specificatie als sociale netwerken te ondersteunen en het gemak van het typen snel, hebben deze nieuwste mobiele telefoons zijn verkocht ten Sprint. U kunt gebruik maken van het voordeel door het aanbieden van servicecontracten van ongeveer US $ 129 te abonneren te blijven, terwijl de officiële prijs, zonder een contract is beschikbaar voor Motorola XPRT niet met zekerheid bekend.


Specificaties en functies Motorola XPRT met behulp van Google's Android-besturingssysteem 2.2 Froyo die soms groeide uit tot de laatste versie met ondersteuning voor de Android Market applicatie. Market Android Market, die veel nuttige toepassingen heeft zich, meer dan 150.000 widgets en toepassingen om het spel te maximaliseren.

Herziening van Motorola XPRT functies die gebruik hebben gemaakt van dual GSM-CDMA om toegang tot de gegevens HSPA en EVDO Rev A. ondersteuning Deze telefoon biedt een scherm met een grootte van 3,1 inch TFT capacitieve touchscreen HVGA.

Andere info ingebed in deze telefoon, Motorola XPRT ondersteund 1 GHz ARM Cortex-A8 processor en achter 5MP camera met autofocus en LED-flitser. Netwerk opties die 3G, Wi-Fi 802.11 b / g / n, DLNA, Wi-Fi, Bluetooth v2.1 met A2DP, GPRS, EDGE, A-GPS ondersteuning bevat.

Multimedia en connectiviteit sectoren, waaronder micro SD-slot die je kunt zelfs tot 32GB capaciteit microUSB v2.0, 3,5 mm audio jack-optie.

Motorola XPRT specs

3.1 "TFT capacitieve touchscreen HVGA
1 GHz ARM Cortex-A8-processor
Android OS 2.2 Froyo
Achter 5MP camera met autofocus en LED-flash
QWERTY-toetsenbord
Ingebouwde 2 GB opslagruimte
microSD-kaartsleuf tot 32GB
Wi-Fi 802.11 b / g / n, DLNA, Wi-Fi-hotspots
Bluetooth v2.1 met A2DP
GPRS, EDGE, 3G
A-GPS-ondersteuning
microUSB v2.0
multitouch sensoringang
accelerometer sensor
Naderingsschakelaars
Tot 380hrs. Stand-by
Tot 9uur. Spreektijd
3,5 mm audio jack
1860 mAh Li-Ion batterij
Afmetingen van 120.4x60.9x13 mm
Weegt 145gms

Geen opmerkingen:

Een reactie posten