woensdag 3 augustus 2011

Het kiezen van de juiste domein voor lange termijn

Het kiezen van de juiste domein voor de lange termijn business is niet altijd moeilijk voor degenen onder u die al weten de mazen in de wetgeving en de standaard zoekmachine algoritmen. Domeinen met niche keywords die je doelgroep die al aangesloten op het domein, is ook een belangrijk punt om de concurrentie op zoek naar enggine zoals Google, Yahoo en Bing te winnen.


Domeinen over het algemeen een betekenis hebben als een speciaal adres naar een website of blog, voorbeelden van populaire domeinnamen yahoo.com willen, google.com en Bing.com evenals verscheidene andere domeinnamen, zal ingrijpende veranderingen, omdat de domeinnaam kan een kostbare investering in de toekomst worden .

Zoals u weet, soms de gekozen domeinnaam niet overeenkomt met de gewenste verwachtingen. Als u merkt dat er veel domeinen op te gaan mensen als yahoo.com, google.com, youtube.com, kaskus.us, amazon.com, ebay.com, kan de selectie van dit domein een momentopname voor u, makkelijk te onthouden en eenvoudig te spreken door alle beoogde lezers.

Enkele belangrijke richtlijnen die u kunt gebruiken als fundamentele tips voor het kiezen van het juiste domein:

1. Selectie van een korte domeinnaam. U kunt dit doen keyword onderzoek voor de juiste woorden om het minimaliseren trefwoord kortst mogelijke tijd te doen. Volgens sommige bronnen, een goed aantal letters voor de domeinnaam is niet meer dan 10 letters.

2. Uitspraak is makkelijk te doen en niet eigen aan de locatie van het doeldomein. Naast het gemakkelijk om te zeggen, is deze domeinnaam niet meer dan drie lettergrepen, gemakkelijk spelling en uitspraak te vergemakkelijken.
3. Domeinen die eindigen binnen Com, dat is uitgegroeid tot een gemeenschappelijke standaard voor alle landen, hoe langer het is eigendom van de webmaster. Voor personen die betrokken zijn in de wereld van uitgevers als een broodwinning, ze meestal de voorkeur aan een domein, binnen Com te kopen.
Eigenlijk andere domeinen die eindigen is ook op grote schaal beschikbaar is. Toch is het alternatief van dit domein in het algemeen heeft een speciale niche had voor bepaalde gebieden alleen, zoals. Info,. Us,. Co.cc,. Azië, co.id en zo verder, is een domein dat een kleine nis met een speciale doelgroep voor de regio heeft net

Als u een domeinachtervoegsel. Com, een aantal van de voordelen die u kunt krijgen als de lezer met behulp van een browser, door defaut, de gebruiker hoeft alleen maar te schrijven en enige type een domein en druk op CTRL + ENTER wordt automatisch in het domein. Com.

Gebrek aan domeinachtervoegsel com recall is op grote schaal gebruikt door de hele wereld. Tips voor de 3 hierboven wereldwijd heeft een aankoopwaarde van duurder als gevolg van een aantal kernwoorden zijn genomen door de webmaster te houden voor wederverkoop als een premium domein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten