woensdag 3 augustus 2011

Toshiba Qosmio notebook F755

U die graag een 3D-functie te kijken, maar de problemen met speciale bril, lijkt het erop dat deze rompslomp niet snel weg verdwijnen. Deze pagina is niet, Toshiba Qosmio notebook de 3D gelanceerd, in overeenstemming met de 3D-serie is gespeld als voordelen van deze laptop, deze notebook bevat een functie in 3D zonder bril Qosmio F755.


Toshiba Qosmio F755 met een comfortabele 15,6-inch scherm, zal eerst verschijnen in de VS op 16 augustus van dit jaar. Met de beste technologie ontwerp, zal deze notebook geleverd met een prijs voor de high-end van ongeveer 1.699 dollar. Bekijk de voordelen voor de mogelijkheid om Qosmio F755 quad 2GHz Core i7-processor die snelheden de aanvraagprocedure en de actuele gegevens ondersteunt.

Heeft een hoge capaciteit met 6 GB aan RAM-geheugen en opslag media ondersteunt tot 750 GB harde schijf, hoe comfortabeler je bent het spelen van games die hoge graphics te gebruiken, is deze laptop ondersteund GeForce GT 540M voor de graphics.

3D Systems is vergelijkbaar met Nintendo 3DS met verandering tracking systeem om de grotere scherm te compenseren. Verbinden met vrienden en familie met behulp van een webcam, zal deze laptop uit te voeren tracks van de gebruiker hoofd en past het beeld om te zorgen voor de 3D-effect blijft op een geschikt moment gezien. Resoluties tot 1080p inheemse line effecten van de extra dimensies te krijgen zijn ter ondersteuning.


Als een desktop vervanger, Qosmio F755 geschikt voor systemen zijn uitgerust met een numeriek toetsenbord en Harman Kardon speakers zijn oke. Deze laptop kan uitvoer 3D naar de TV via HDMI en zal uitgerust worden geleverd met een Blu-ray om te controleren of het kan 3D-offline spelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten