zaterdag 6 augustus 2011

Kaspersky Internet Security 2012 en Kaspersky Anti-Virus 2012 met technologie Sand Box

Kaspersky Lab, een toonaangevende ontwikkelaar van secure content lanceert Kaspersky Internet Security 2012 en Kaspersky Anti-Virus 2012 met cutting-edge technologie "Sand Box". Technologie "Sand Box", wordt de gebruiker eraan herinnerd worden als er een link (link) een bedreiging of die gebruikers naar websites scam (phishing) heeft.


Sandbox is de bescherming van de meest geavanceerde en effectiever dan Kaspersky, Wanneer de gebruiker deze technologie activeert, zal het een dunne lijn van de groene display op het computerscherm, signaleren de computer of uw laptop is veilig en er zijn geen virussen, malware en phishing die uw computer zullen aanvallen.

Als u iets wilt artikel of materiaal op het internet te vinden, zal het tonen van de vele links op een doorzoekbare internet data. Technologie "zandbak" zal onmiddellijk herkennen en te melden van de link die is veilig en onschadelijk voor de integratie van de Kaspersky-logo dat op elke link.

Als het logo is groen op de link dan is dat link is veilig te gebruiken, anders wordt als de koppeling rood is dan is de link die virussen of kwaadaardige programma's die je niet kan klikken of download bevat. Naast het hebben van de maximum-functie van Internet aanvallen te beschermen, een ander voordeel van Kaspersky Internet Security 2012 en Kaspersky Anti-Virus 2012 is in staat om 1,7 miljoen 70 duizend soorten virussen, inclusief kwaadwillige programma's die elk jaar verschijnen op te sporen. Kaspersky Lab ook de weergave, zodat een frisse interface met het besturingssysteem makkelijker.

Onderdelen van anti-virus database zal het altijd automatisch worden bijgewerkt en in real time, update model is ook aangepast aan het type laptop en desktop, zodat gebruikers kunnen andere applicaties draaien tijdens het bijwerken van de anti-virus. Anti-virus update proces is zeer snel, net onder de zes minuten, kunt u zware wedstrijden tijdens het bijwerken van de anti-virus.

Specificaties met superieure eigenschappen van Kaspersky anti virus 2012, die de rol functie weer, het heeft werken op dezelfde manier met een systeem te herstellen, dat wil zeggen anti-virus zal niet verwijdert u de toepassingen die een virus hebben, zullen de eigenschappen te verbeteren van de applicatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten