woensdag 3 augustus 2011

Het vermijden van fouten in het kopen van een domeinnaam

Onlangs heb ik twee domeinen gekocht voor adsense blog. Maar na al geregeld en klaar om te worden gemaakt, zelfs blogs kan niet worden gebruikt. Dit komt omdat ik vergeten om de borden te volgen om het verbod in het kopen van het domein. Bij de keuze en aankoop van het domein moeten we echt doordachte en controleer alle mogelijke niet te verliezen omwille van zijn domein kan niet worden gebruikt.


Fout om een ​​nieuw domein te kopen

De volgende fouten in de aankoop van het domein. Dit artikel is mijn nemen en ontwikkelde ik uit het boek "50 fouten te vermijden bij het maken van een website" plus Ik heb ontwikkeld op basis van de resultaten van zijn eigen ervaring:

1. Koop geen eigen domein

Citaat heerlijke nebeng subdomein voor gratis, maar het zou beter zijn, trotser en geloofwaardiger als het een eigen domein. Voorbeelden van gratis domeinen, zoals blogger.com en wordpress.com, of ook co.cc domein. Zwakke punten met behulp van een gratis domeinnaam veel, verliest SEO, als ze niet bevalt ons domein kan ook worden verwijderd.

2. Niet de keuze van de extensie .. com, net, en. Org

Momenteel zijn er een heleboel domein extensies die je kunt kopen wilt. Me,. Info,. Co.cc etc., maar slechts drie van de meest populaire is .. com, net en. Org. Waarom is de derde uitbreiding domeinnaam TDL kan worden populair? Omdat volgens de observatie domein is de derde ranking in Google is altijd beter dan de andere domeinen. En een derde van de TDL eerder. Com is het beste.

3. Het kiezen van een domeinnaam te lang

Soms als gevolg van hevige concurrentie en nog veel meer SEO-domeinen die werden aangekocht anderen onvermijdelijk gedwongen om het domein lengte te kopen. Hoewel een lange domeinnaam is niet erg effectief en gemakkelijk vergeten. Domeinen moet de maximale lengte is 20 tekens.

In het geval van mijn adsense blog domein is meer dan 30 tekens lang, inclusief de domeinextensie. Op dit moment adsense staan ​​alleen domeinen met een maximale lengte van 30 te worden uitgever adsense.

4. Het kiezen van een domein dat moeilijk is gespeld

Het kiezen van een domein met een vreemde taal maakt het vaak moeilijk is gespeld domein. Voorzeker, dit is niet goed en verminderen het prestige van ons domein. We raden u aan een populair zoekwoord te selecteren voor die domeinen.

5. Koop een domein dat is moeilijk om te onthouden

Domeinen die te lang zijn, wat resulteert in domeinen die moeilijk zijn gespeld moeilijk te onthouden domeinnaam. Vergeet niet alle mensen begrijpen van de technologie en nog steeds vertrouwen op geheugen om hun favoriete domeinen te roepen.

Soms ook ook, hoewel de korte domeinnaam is nog steeds moeilijk om te onthouden, want het was al te vreemd. Probeer te voelen of het domein dat u kiest heerlijk en makkelijk uit te spreken.

6. Het toevoegen van nummers in domeinnamen

Probeer niet om nummers in uw domein, zoals love4you.com verwarren bezoekers, want het is ook verwarrend spelling.

7. Het toevoegen van koppeltekens (-) op het domein

zo niet gedwongen om te doen niet Hyphen toe te voegen (-) tussen uw domein zoekwoord, zoals les-blog-lengkap.com ineffectieve, te lang, afval. Het maakt ook niet garanderen uw domein te zijn SEO vriendelijk.

8. Vergeet niet om de Auto te activeren vernieuwen

Auto te vernieuwen is een faciliteit van geristrar waar je koopt een domein dat functioneert automatisch verlengd domeinen. Met auto te vernieuwen als je geen zorgen te maken over het vergeten van de verlengingsperiode is verstreken sinds de automatische domein registrar rechtstreeks naar onttrekking van de middelen van de bron van je geld of credit card of paypal.

De meeste webmasters die al hebben ervaren en ouderen zou suggereren de aankoop van het domein voor een periode van minimaal twee jaar. Als gevolg van een domein voor een langere tijd te kopen zou minder duur zijn en hoeven niet hard hard opnieuw uitgebreid.

Dus wat als het domein is gekocht is niet rendabel of minder winstgevend, ook al hebben we het gekocht voor een periode van 2 jaar? Domeinen die kunnen worden verkocht of ter idle trash blogs voor backlinks.

9. Vergeten (Lock) domein te blokkeren

Faciliteiten Lock is een slot dat niet kan domeinregistratie ditrasfer naar een andere registrar aan enige persoon zonder toestemming. Dit moet worden gedaan om domeinnaam diefstal te voorkomen.

Maar hoe kies ik een goede domeinnaam? Zelf heb ik besproken hoe je moet doen bij de aanschaf van een nieuw domein voor uw blog. Op dit moment, al mijn domeinen bij Yahoo en Namecheap, hoewel de meeste mensen kopen bij GoDaddy en veel voordelen, maar om wat voor reden nooit een domeinnaam ter GoDaddy.


En zorgen ervoor dat uw domeinnaam een ​​term die verband houden met het thema van uw blog bevat. Stel dat uw blog is een thema business domein zou moeten bestaan ​​uit zakelijke termen is ook bijvoorbeeld duit.com, usaha.com, swasta.com opdat er niet eens iets te maken met zaken als rujak.com

Wat als niet kan krijgen een goede domeinnaam? gedwongen kunt u een combinatie van twee woorden kiezen zijn kort en onvergetelijk als uw domeinnaam. Als een keer gedwongen, neemt u de instantie naam van deze blog ayobloggging.com nam ik zoals het was al moeilijk om een ​​domeinnaam tutorials thema-blogs te verkrijgen. Een ander voorbeeld, bisnisonline.com, carikerja.com, bursakerja.com. Terwijl het domein bestaat uit drie woorden in mijn mening is het moeilijk om opgenomen diingatan uw bezoekers.

Alleen maar het delen van AJA, toen ik ingeschreven bij namecheap.com draait ayoblogging.com dit domein niet kan worden gekocht (eventueel met inbegrip van de categorie van premium domeinen die zijn duur). Maar als registreer ik domeinen op dit blog Bluehost blijkt dat ze ontvangen, zelfs bij normale prijs.

Een tool is geweldig voor het vinden van domeinnaam http://www.exactmatchfinder.com/search.php is. Deze tool toont de domeinnamen die de zoekwoorden die u kiest om TDL passen .. com, net en. Org

Kies een domeinnaam van je blog als mogelijk, want hoewel de huidige yag naam die u kiest, is niet bekend en slechts weinig bezoekers, maar kon een paar maanden of jaren later zijn de prijzen zo vaak vouwen. Net als de Coca Cola company, 60% van de waarde van de onderneming in haar merknaam, geen fabrieken.

Een van de snelste manieren om nummer 1 te bereiken op google is de aankoop van een domein dat zoekwoorden die we zoeken bevat. Het probleem is vaak domein-domein is aangeschaft voor anderen, of wordt een premium domein dat kost honderden dollars. Wanneer we domein met TDL te kopen naast .. com, net,. Org SEO waarde is het vaak niet effectief meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten