donderdag 11 augustus 2011

Twitter introductie van twee nieuwe functies

Twitter introduceert twee nieuwe features op hun site, die deel uitmaakt van de hervormingen in New Twitter.


Enkele recente wijzigingen in New Twitter in het tabblad @ [gebruikersnaam] en 'Activiteit'. Beide nieuwe functies zijn in aanvulling op 'Timeline' het tabblad 'Zoekopdrachten' en 'lijsten'. Op dezelfde manier, zoals geciteerd door Mashable, donderdag (11/08/2011).

Tabblad @ tabblad vermelden vervangen gebruikersnaam en voelt zich meer persoonlijk. Tweet naar het tabblad dat de gebruiker stuurt zal ook worden ingevoegd favoriet retweeted tweet tweet en van een andere gebruiker, ook een nieuwe volgeling meldingen.

Terwijl het tabblad Activiteit een beetje vergelijkbaar is met een bestaande kennisgeving activiteit in de Facebook News Feed. Het tabblad toont ook de activiteit van de andere gebruikers die doen zulke retweets, en volgt favorieten.

"Activity tab de middelen biedt om veel nieuwe dingen te ontdekken van andere Twitter-gebruiker activiteiten, zoals Favorieten, Retweets en volgt," schreef het bedrijf is op het Twitter microblogging blog.

"Het maakt het makkelijker voor ons om Twitter te verkennen, verbinden met mensen, en uit te vinden wat er gebeurt over de hele wereld", voegde hij eraan toe.

De tweede nieuwe tab wordt beschouwd als vrij radicale veranderingen in de functie en design, zeker in vergelijking met het tabblad 'noemt' en 'retweets' eerdere werk.

Deze twee nieuwe tabs aanwezig zijn geweest voor een aantal gebruikers en zal onmiddellijk worden gestart om alle gebruikers van Twitter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten