woensdag 10 augustus 2011

Cope met een natuurlijke gezonde acne

Zoals algemeen bekend, dat planten en vruchten om ons heen heel goed op de voeding en vitaminen steun aan het lichaam. Naast veel van de elementen die nodig is door onze lichamen, sommige planten en fruit zijn ook in staat om u te helpen verwijderen en de behandeling van acne met volle teugen.


Acne is een huidaandoening die vaak op onze gezichten, maar soms zijn er ook in opkomst in andere delen van ons lichaam, zoals de rug en borst. Acne is een zeer verontrustend verschijning van ons allemaal, vooral door vrouwen, erg vervelend en vermindering van de schoonheid van vrouwen. Zodat je ook vaak niet worden weergegeven vertrouwen in het omgaan met dagelijkse activiteiten.

Vooral als we buiten zijn. Maar je hoeft nu niet ongerust, dat vele vruchten van nature gevonden zonder bijwerkingen die kunnen elimineren acne van het gezicht.

5 planten te overwinnen en te elimineren Acne
Veel planten die eigenschappen om verschillende klachten of ziekten te behandelen zijn. Sommigen van hen verdienen overwinnen acne problemen. De planten zijn tomaten, citroen, Starfruit, komkommer en gember.

Tomaten

waaronder struiken eenjarigen, de stengels enorme, harige, en berbuku-books. De bloemen kwamen uit blad oksel, wit. De vrucht is groen als jong is, dan naar rood na het krijgen van oud. Tomaten bevatten verschillende vitamines, waaronder vitamine C, vitamine A en B1, en bevat stoffen zoals eiwitten, calcium, fosfor, ijzer en zwavel.

Tomaten zijn in staat om de acne die verschijnt op jezelf te overwinnen, probeer dan een rijpe tomaat fruit te kiezen. Knip dan de gemiddelde, en dan direct gebruikt voor de acne peeling. Als u graag om te wennen aan het dragen van de tomaten, bent u ook gegarandeerd terug gezicht straalde, vrij van acne.

Carambola Wuluh

Starfruit planten goed kunnen groeien in de open lucht. De stam is veel vertakt, bladeren gevind is voldaan. Kleine opknoping bloemen rood of paars. Het vlees bevat veel water die smaak zuur. Er is een groene vrucht kleur, sommige zijn geel of wit. Starfruit die kalium bevatten oxalaat, flavonoïden, pectine, looistoffen, galluszuur, en ferulinezuur.

Om te gaan met acne met behulp van Wuluh Carambola, stervruchten nemen 5 stuks, daarna wassen en pureer tot een gladde massa. Daarna, knijp het zoute water als nodig is. Wrijf op het gezicht of andere delen van de huid met acne. Doe het drie keer per dag.

Komkommer
Komkommer planten die behoren tot de wijnstokken of kruipend. De crackers, pluizig, en groot bereik 3 meter. De bloemen zijn geel. De vrucht is rond-lengte. Komkommer, daarnaast veel water bevat, bevat ook vitamine A, B1 en C alsmede een aantal stoffen, zoals saponinen, eiwitten, vetten, calcium, fosfor, ijzer en zwavel.

Komkommer kan worden gebruikt voor de behandeling van acne, selecteer komkommers die nog steeds jong. Grondig wassen, daarna in stukken gesneden. Langzaam, wrijf het op je gezicht met acne. Wen er minstens drie keer per dag.

Citroen

Op de leeftijd van 2-3 jaar, lindebomen beginnen vruchten af ​​te werpen. Ping-pong bal ter grootte van fruit, groen of geelachtig, en de zure smaak. Sap van citrusvruchten bevat elementen van chemische verbindingen, zoals limoneen, linalin acetaat, azijnzuur geranil, fellandren, sitral, en citroenzuur. Wilt blokkeren acne, kijk naar de oranje sap dat was oud, en snijd het gemiddelde. Wrijf op het gezicht van acne, ongeveer 2-3 keer per dag.

Wild Ginger
De belangrijkste componenten van stoffen in gember rhizoom is curcumine en essentiële olie. Curcumine nuttig als acnevulgaris, anti-inflammatoire (anti-inflammatoire), en anti-hepatotoxische (antikeracunan gal). De inhoud van curcumine in kurkuma wortelstok varieerden van 1,6 tot 2,2 procent, berekend op droog gewicht. Terwijl de essentiële oliën bevatten phelandren gember, kamfer, borneol, xanthorrhizol, en sineal.

Als u wilt gezicht acne zijn niet gekleurd, neem dan een vinger gember wortelstok, wassen en in stukken gesneden. Kook 4 kopjes schoon water, dan laat sudderen tot slechts een half. Eenmaal koele, gefilterd en dronken (kan ook worden toegevoegd honing). Drink twee keer per dag, en om zo veel als een glas drinken.

Een aantal maatregelen om de acne te voorkomen kwam terug om u

• Ga niet naar bed, zonder het eerst reinigen. Leer werkt eigenlijk beter 's nachts terwijl u slaapt. Dat de poriën verstopt onzuiverheden kan remmen de regeneratie van de huid.

• Vergeet niet om je kussensloop regelmatig te wijzigen. Vuil van het haar zal worden gehecht aan het kussen terwijl u slaapt. En een vuile kussen kan uitnodigen bacteriën zitten in het. Als gevolg van acne verschijnt weer .... Kom weer.

• Laat de uiteinden van het haar op je gezicht. Stof in de haren kan leiden tot acne.

• Gebruik geen gewone zeep om je gezicht schoon te maken. De formule kan het merk het gezicht droog te worden en kan zelfs leiden tot irritatie.

• Laat je niet gebruikt om de puistjes knijpen! Deze slechte gewoontes, zelfs make-vuil van de handen naar de huid en irritatie veroorzaken. Als gevolg daarvan anders dan het langer duurde om te genezen, liet ook een moeilijke verlies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten