zondag 7 augustus 2011

Suzuki DL 650 V-Strom

Suzuki het nieuwste motor robuuste en veerkrachtige aan alle wegcondities, Suzuki DL 650 V-Strom. Het geluid is fel met de steun van functies voor alle gemakken gebouwd met cool design, Suzuki DL 650 V-Strom is zeer compact is uitgerust met een krachtige combinatie van onderdelen van de motor.


Specificaties die sportieve Suzuki DL 650 V-Strom steeds dynamischer met multi-reflector lampen voor lichtverdeling in een verscheidenheid van functionele, 3-weg acceleratie technologie die veel wind efficiënter naar de wind te verminderen, het rijcomfort van de gestroomlijnde motoren die het vermogen te verstrekken aan 20 liter benzine voor volledig is opgeladen.

Suzuki DL 650 Info embed functies lichtgewicht hars basis is uitgerust met een rubber, heeft een dubbele functie om je slip te houden bij het besturen van een nieuwe Suzuki motorfiets, een aantal instrument apparaten met analoge toerenteller en snelheidsmeter de verstelbare LCD-scherm te meten, houdt u comfortabel en in staat om het ritme van de reis te behouden gewenst.

Een andere gespeld volledige specificaties zoals kilometerteller, dubbele rittellers, versnelling, de Suzuki DL 650 V-Strom motorfietsen biedt ook koelen om de temperatuur goed te houden. 645cm3 V-Twin motorblok, Suzuki DL 650 V-Strom herziening van het koppel zorgt voor een hoge kilometrage.
Voordeel Suzuki motor heeft een brandstof injectie voor de 10-hole hoge efficiëntie, versnelling van de versnelling met de 6-versnellingsbak voor sportieve voordeel. Controle ECU Suzuki Dual Throttle Valve voor de bijdragen tpm koppel.

Een lichtgewicht motorfiets met een twin-spar aluminium materiaal frame, Suzuki V-Strom DL 650 beschikt over vele niveaus van de versnelling van de high-speed performance, Spring-veervoorspanning vaste 43mm voorvork, achtervering comfort met traploze regelaar speciaal ontworpen demping-schijfremmen te verbeteren reactievermogen tijdens het in overeenstemming met de wensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten