zaterdag 6 augustus 2011

Veilig te wifi te gebruiken in openbare plaatsen

Ondersteuning voor Wi-Fi internet groeit en nog steeds wordt gebruikt door meer dan 700 miljoen mensen, biedt veel mogelijkheden voor de locatie van de hotspots worden steeds wijdverbreid. Er wordt geschat dat meer dan 4 miljoen plaatsen ter wereld hotspots en Wi-Fi-router elk jaar de productie van 800 miljoen stuks.


Op basis van de bevindingen van een onderzoek dat wereldwijd werd gelanceerd door Brand Tracker Online Security, gepresenteerd door InSites Consulting (april-mei 2011), en de analyse van United Consultants, bijna de helft van de wereldbevolking Internet-gebruikers verbinding maken met het internet meestal met behulp van een draagbaar apparaat, de notebook in een apparaat De meest populaire (41%), gevolgd netbooks (3%), smartphones (2%) en tablet computers (1%).

Een belangrijke opmerking van de snelle toename van zowel de technologie en de gebruikers dat er een directe correlatie met het niveau van beveiliging. Enkele tips WiFi-beveiliging, ESET Smart Security 5 zou de laatste versie van ESET Antivirus worden biedt de functies die nuttig zijn om de gegevens-verbinding en de gebruiker veilig bij het uitvoeren van een WiFi-verbinding.

een van hen is de waarschuwing gegeven aan de gebruiker te waarschuwen wanneer de gebruiker verbinding maakt met het Wi-Fi in het openbaar, geef dan bescherming. Antivirus-producten die een keer een nieuwe generatie van ESET-producten die technologie ondersteuning bieden aan de WiFi-verbinding op de maximale beveiligingsniveau.

Een aantal van de zwakke punten en risico's van onbekende gebruikers van WiFi is een gevaar voor de veiligheid, met name gegevens met betrekking tot dataverkeer die optreden bij het opstarten Access. Inloggegevens en het verkeer dat plaatsvindt binnen het netwerk gemakkelijk zal zijn op de hoogte, nog voordat een e-mail verstuurd via een Wi-Fi-hotspots, dus het is over het algemeen de wijze van diefstal van gegevens in het netwerk, zonder opgemerkt te worden.

Hier zijn suggesties voor het beveiligen van netwerken en gegevens wanneer u verbinding maakt met het publiek wifi

1. Met behulp van extra toepassingen om gegevens te beveiligen. Er is software beschikbaar op het internet, zoals Ethereal, die kunnen helpen vast te leggen de datapakketten worden verzonden op het netwerk. Deze tools kunnen eenvoudig weergegeven informatie zoals gebruikersnamen, wachtwoorden en andere overtuigingen van de e-mail of uw bankrekening, die u in te voeren.

Sites met gevoelige gegevens, zoals bank-login is beschermd door SSL (Secure Socket Layer) of TLS (Transport Layer Security) protocol. Dit is een veilige cryptografische protocols om u te helpen de gegevens op het internet verbinden als een medium van communicatie.

Het voorbeeld vaak merk je, wanneer in de login-pagina met het verschijnen van "https" in het adres login toegang tot de beveiligde gegevens, niet alleen "http" TLS / SSL. Functie en het gebruik van de https wanneer u op deze pagina, elke ingang gegevens worden ingevoerd op de site worden gecodeerd.

2. Met behulp van Personal Firewall
Je zult nooit weten dat de situatie veilig is wanneer in een publieke locatie om te gebruiken WiFi als een data-netwerk. Het beste wat te doen op een notebook en een laptop of gadget dat zal verbinden met de openbare wifi, met behulp van een software-firewall om te voorkomen dat kwaadaardige inhoud infecteren van het apparaat.

3. Met behulp van een VPN-verbinding met de data is erg gevoelig
Excellence VPN (Virtual Private Network) toegang tot de gegevens, in het algemeen, worden toegepast door veel werknemers die toegang hebben tot de officiële gegevens van buiten het kantoor.

4. Voorkomen dat financiële transacties
Hoewel de technologie die veel in tweetallen door de Bank heeft gebruikt van de site https mogelijkheden, misschien kunt u zich veilig om online transacties met behulp van openbare wifi te maken. Echter, dit is geen goed idee en het is niet aan te raden om dit te doen met de bank-gerelateerde transacties met behulp van openbare hotspots.

In het ergste geval voor alle belangrijke gegevens, zoals ID en wachtwoord kan altijd de risico's van de identiteit op de hoogte.

4. Niet delen van bestanden en mappen

Als de staat nodig is om een ​​openbare hotspot te gebruiken. U kunt het-functie om bestanden te delen of mappen op uw laptop. Voor een goede beveiliging als je wilt om gegevens en mappen te verzenden, vergrendelen met een wachtwoord te voeren zal belemmeren het gemak van de scouts om naar te kijken en direct te onderzoeken uw gegevens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten