maandag 15 augustus 2011

Samsung Gravity Smart

Samsung Gravity, dat werd gelanceerd met operator T-Mobile, wordt geleverd met een nieuwe versie van de Samsung Gravity Touch te veranderen. Smart Mobile Samsung Gravity, Gravity's eerste mobiele telefoon van de familie om het Android-besturingssysteem en Samsung's TouchWiz te gebruiken, is speciaal ontworpen degenen onder u die wilt het gemak van het schrijven van een bericht met de voordelen van media-apparaten en connectiviteit.




Samsung Gravity Smart beoordelingen


Specificaties Android OS dat de Smartphone ondersteunt, de Samsung Gravity functies Smart draait Android Froyo v2.2 is een multi-platform voor messaging functionaliteit van sociale netwerken behoeften, van Facebook, MySpace en Twitter.

Samsung Gravity Smart Interface

Samsung Gravity Smart Interface die wordt geleverd met een uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord drie lijnen, met behulp van tactiele rubber om een ​​snelle respons op de tekst die u schrijft te helpen. Nieuwste mobiele telefoon met accelerometer sensor voor automatische rotatie en de nabijheid sensor voor automatische afslag en het licht sensor-technologie. De specificaties zijn vastgemaakt aan de schermgrootte van 3,2-inch multi-touch, is een 600 MHz processor erg vermakelijk voor de meerderheid van de smartphone-gebruikers.

Samsung Gravity Smart Review specificaties met de mogelijkheid om webpagina's en streaming video's van YouTube te bekijken is zeer soepel en stabiel, met de nieuwste Samsung mobiele info video/mp3-speler, een 3,5 mm-uitgang ondersteund.


Gebouwd met een 3MP camera, die eenvoudig is in de multimedia sector, heeft de Samsung Gravity Smart tekort niet voltooid de hoogst beschikbare resolutie camera om foto's te maken. Ingebouwde GPS van Google, HTML-browser en Flash die veel beelden, veel geheugen capaciteit kan opslaan tot 32 GB met micro SD-kaart is reeds beschikbaar op deze smartphone.

Samsung Gravity Smart-mogelijkheden zijn ideaal voor de mobiele zakelijke aangelegenheden, met inbegrip van 3G biedt ook Wi-Fi-netwerken, diverse andere functies, waaronder een camcorder, Bluetooth 3.0-connectiviteit voor handsfree-apparaten en audio streaming, GPS voor navigatie en location-based services met Google Mobile services integratie, en tot 5,5 uur 3G gesprekstijd tijd van de smartphone Samsung Gravity Smart.

Samsung Gravity Smart telefoon specificaties
Connectivity 3G HSDPA / UMTS-netwerk. (1700/2100 MHz-banden, UMTS / HSDPA
Wi-Fi-netwerken (802.11b / g)
Onboard GPS voor navigatie en locatiediensten
Google-integratie
Android 2.2 OS (Froyo)
Google-toepassingen: Gmail, Google Search, Google Voice Search, Google Latitude, Google Maps, Google Places, Google Talk
Google Maps Navigation
600 MHz-processor
3,2-inch capacitive touchscreen display met multi-touch mogelijkheden plus de nabijheid en het omgevingslicht sensoren
Swype plus invoer van het toetsenbord
MicroUSB-poort (USB 2.0)
3,5 mm koptelefoonaansluiting
3-megapixel camera met LED-flitser.
Video-opname-mogelijkheden
Pre-loaded foto beheer van applicaties waaronder Flickr, Kodak, Snapfish en Photobucket
Multimedia
Muziekspeler compatibel met MP3, WMA en AAC / AAC +
Video speler compatibel met MPEG4, H.264, H.263
Geheugen
Uitbreiding van het geheugen via microSD met ondersteuning voor optionele kaarten tot 32 GB
Volledige HTML-browser met Flash 10.1 ondersteuning
Volledige messaging mogelijkheden, waaronder SMS-, MMS foto / video, instant messaging en IM
Persoonlijke en zakelijke e-mail toegang met ondersteuning voor Exchange ActiveSync en persoonlijke e-mailaccounts (push Google, Yahoo, POP3, IMAP).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten