donderdag 4 augustus 2011

GT683DX MSI Laptops

MSI lanceert speciale laptop voor games liefhebbers in MSI GT683DX. Stevig en robuust ontwerp dat rond de randen met een combinatie van luchtkoeling, zal het voordelen opleveren voor degenen onder u die graag spelen voor lange periodes zonder angst voor warmte.


Specificaties 15-inch scherm is het medium voor elk menu en de toepassing, de nieuwste MSI laptop met gaming support level biedt het gemak van de mobiliteit die de efficiënte prestaties op alle zakelijke activiteiten die hoge grafische bevordert ondersteunt. Beschikt over een hoge resolutie met full HD 1920 x 1080 en led-achtergrondverlichting en technologie te ondersteunen, munitie toevertrouwd aan de GeForce grafische kaart met een GeForce GTX 570M pin graphics op snelheid 1,5 GB geheugen.

Beoordeling GT683DX MSI Laptops voor de sector met behulp van het Windows 7 besturingssysteem vooraf geïnstalleerd besturingssysteem, hoeft u slechts een paar minuten aan elke installatie, compleet met een perfecte, nieuwe MSI laptop aangedreven een Intel Core i7-2630QM 2,0 GHz klok.

Excellence opslag met behulp van twee 750 GB harde schijf of 120 GB solid state drive, zullen deze functies perfect verhoging van data-opslag mogelijkheden en je spel. Voor de capaciteit van de bestaande aansluitingen zoals HDMI-poort, info MSI laptop heeft een ingebouwde Bluetooth, USB 3.0-poorten, een kaartslot lezer, Blu-ray disc-speler, en Web Camera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten