zaterdag 20 augustus 2011

HTC Desire S

Desire S is self-contained, emadukan alle elementen van de vorige Desire, plus de nieuwste van het Android OS (ontbijtkoek) met de goedkoopste prijs op dit moment.



HTC Desire S Design
De voorkant van Desire is meer Desire, als gevolg van elke elleboog ontkennen, zodat bijna elliptisch. Echter, het patroon op de rug Desire Desire S is meer vergelijkbaar met HD.Secara materiaal is niet veel verschillend van andere telefoons verlangen, blijven solide en stevig met een metalen body.

Wide-scherm heeft nog steeds dezelfde afmetingen als zijn voorganger en Desire Desire z. Voelt zich ruime en comfortabele ofwel browsen of het bekijken van video. S in staat om het weergeven van beelden is vrij duidelijk en helder in de zon. Zelfs met een capacitieve scherm Gorilla Glass, Desire S heeft ook een redelijk goede respons vooral ondersteund door het mechanisme van multi-touch en accelerometer.

HTC Desire S is de eerste mobiele telefoon Android HTC versterkt Gingerbread.Desire S versie 2.3 is in staat om goed te reageren elk proces, omdat het wordt ondersteund door de processor van 1 GHz Scorpion, Adreno 205 GPU, MSM8255 Qualcomm Snapdragon.

Naast de Android's draagt ​​ook de nieuwste versie van de HTC Sense UI op de nieuwste versie van de S brengt twee grote verbeteringen aan de interface die Quick tabblad Instellingen is in het systeemvak en weinig verandering in het uiterlijk van het hoofdmenu. Op de HTC startscherm Sense al heel vertrouwd voor de meeste gebruikers van de HTC was een andere Android OS.

HTC Desire S multimedia
Hoewel de camera is niet zo groot als Desire HD, maar de S is de kwaliteit van de belangrijkste camera is geschikt voor het produceren van een video tot 720p video's bij 30 fps, die ook niet kan doen HD. Geef een zoeker zou maken gebruikers tevreden, omdat ze niet kijken frame dat de gehele opname bedekt. Verborgen instellingen menu gedeelte over de linker en rechter. Gekoppeld aan de touchfocus, geotagging en face detection. Helaas is niet uitgerust met de shooter dus het is heel lastig bij het nemen van foto's.

Het resultaat is misschien wel de foto is heel helder, zowel in binnen-of buitenshuis. Autofocusnya heeft kwaliteiten die ook goed zijn in het bijzonder de lichtomstandigheden toereikend zijn.

HTC Desire S connectiviteit
Aansluiting bij Desire's geen zorgen te maken, want HTC-telefoons uit te rusten met alle kenmerken van de meer trendy aansluitingen vandaag. Vanaf de microUSB-poort, Bluetooth v2.1 met A2DP en Wi-Fi. Voor netwerkverbinding, maar is in staat om HSDPA te vangen, Desire is heel gemakkelijk om internetverbinding te delen via het Internet, hetzij via WiFi tethering en microUSB.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten