woensdag 10 augustus 2011

Maximaliseer het uiterlijk van een uniek individu met de juiste make-up

Een paar dagen geleden zag ik een vriend kleden mijn kantoor. Niet alleen poeder en lippenstift, maar compleet met blush en oogschaduw. Wat het doet lijkt wat overdreven voor mij. Maar, het zien van de Romeinse gezicht, kan ik begrijpen waarom hij zo gekleed. Hij keek verdrietig en depressief. Misschien wilde hij te dekken om zijn verdriet met bermake dik. Het resultaat? bij gebreke jammerlijk! Nog steeds, zijn gezicht zag er triest. Make-up in zijn gezicht in plaats daarvan het maken van een raar gezicht?


Make-up kan mensen meer mooi gezicht, alleen als die persoon gelukkig te voelen. Blije gezichten van mensen die altijd mooi uitzien, is het niet? Zelfs zonder make-up. Maar als de gelukkige gezicht krijgt een make-up, de resultaten zijn verbazingwekkend!

Toen ik jong was, hebben we de neiging om gewoon genieten van de jeugdigheid. We proberen niet te handhaven, dus als je ouder wordt, ons lichaam nog fris en gezond. Toen ik eindelijk wakker werd meteen zorgen voor onszelf, zijn we vaak doen het verkeerd. Bijvoorbeeld door te kiezen voor haar styling, make-up en huidverzorgingsproducten die eigenlijk maken we oud worden. Wat bijvoorbeeld, en hoe het te repareren?

Niet te doen Exfoliate
Hoe meer we ouder worden, wordt onze huid steeds saai. En, dode huid duurt het langer te schillen. Er zijn vele producten scrub (peeling), dus, gebruik afhankelijk van uw huidconditie. Meer veilig, raadpleeg dan een dermatoloog alvorens het te gebruiken. Een ander voordeel, kan ijverig peeling maken anti aging producten die u gebruikt kan sijpelen in de huid beter.

Terughoudend om eyeliner wringen
Wanneer je ouder wordt, zal onze ogen beginnen te dalen aan de buitenkant hoek. Nu zal met behulp van eyelinder en veel mascara geeft opluchting. U kunt uw ogen een beetje edge om de ooglijn hoger is verhoogd. Met een wenkbrauw potlood, maken de lijn dikker aan de buitenste ooghoek. Dan knijp je wimpers en voeg mascara. Rechte wimpers, dat zou het ooglid de loep.

Poolse lippenstift die niet past
Lipstick metalen of kleurrijke in staat zijn om de kleding gedragen door modellen op de catwalk te markeren, maar niet noodzakelijkerwijs ook geschikt voor alledaagse kleding. Het zou beter zijn als je die draagt ​​lippenstift, dat is iets sprankelend (met een glans van licht), of lipgloss met een zachte glans, waardoor de lippen een voller effect.

Gemiddeld kapsel
Met een laag van het haar beste bij u past van 35 jaar en ouder, en er is geen reden waarom je nodig hebt om te imiteren. Haar met vlakke stukken hebben de neiging om de ogen naar beneden te trekken, zodat uw gezicht naar beneden kijken. Daarom, wanneer de salon, vraagt ​​de kapper te maken een laag. Clipping een beetje rommelig het zal de focus zich tot het jukbeen.

Forgetting de hand
Het gezicht kan all-out zijn gepolijst, maar Sarah Jessica Parker handen kunnen niet verbergen de leeftijd van 45 jaar. In feite, de rimpels op zijn handen zag eruit als een vrouw in zijn jaren '50.

Gebruik een handcrème met SPF elke ochtend, en doe massage met producten die retinol (vitamine A) in de rug van zijn hand elke nacht. Deze massage werkt aan rimpels te bestrijden en de huid strak te houden.

Draag geen zonnebrandcrème
De grootste oorzaken van rimpels en rimpels is blootstelling aan de zon. Dus, zonnecrème niet dragen in de ochtend precies hetzelfde als het opgeven van je huid, zodat rimpels. Bescherm uw huid met sunblock met een SPF elke ochtend. Het vergt wel wat tijd, maar je kunt het effect voelen meer dan 5-10 jaar.

Bronzer te dik
Je weet wel, hoe het nieuwe gezicht van de mensen die vakantie naar het strand? Het moet worden gespoeld en stralend. Voor het maken van deze indruk, zult u waarschijnlijk dragen van een bronzer. Maar de gele en bruine kleur bronzer is vaak zelfs uw huid doffe blik. In plaats daarvan Pulaskan bronzer licht op de haargrens, jukbeen en kaak, en sleept het iets ongelijk. Doe memulasnya rond de ogen, neus en mond. Donkere kleuren in dit gebied maakt je oude look.

Enkele manieren om het meest gebruik-up bermake krijgen
1. Reinig het gezicht van al het vuil en resten van make-up met reinigingsvloeistof wajah.Untuk basis make-up, van toepassing moisturizer te houden huid vochtig wajah.Selain gezichtscrème helpt verwisselbare perfecte make-up vasthouden aan het gezicht.

2. Gebruik van corrigerende Make Up Base.
Werkelijke nut van deze stichting te verdoezelen tekortkomingen in je gezicht, als een dof, acne littekens en vlekken.
3. Gebruik Foundation.
Er zijn twee soorten van de stichting, dat is vloeibaar (gesmolten) & stok stichting (vast). Vloeistof is geschikt voor uw huid vettig. Voor het gebruik van een zwaardere en volledig gesloten, kunt u proberen te houden foundation type.

4. Het gebruik van poeder.
Er zijn twee soorten van poeder, het poeder compact (compact poeder) en poeder losse poeder). Aan het eind resultaat is maximale, combinatie van de twee, eerst beginnen met het poeder, daarna polijsten met een vast poeder.

5. Gebruik Oogschaduw.
Maak je een donkere huid, wees niet bang om te proberen om de kleuren te spelen. Begin met het toepassen van oogcrème vochtinbrengende crème voor het aanbrengen van oogschaduw om kleur kan perfect stick. & Voor degenen die bruine of donker, aarzel dan niet om een ​​andere kleur dan bruin / zachte perzik of zalm kleur dragen is leuk.

6. Gebruik mascara en dikker de wenkbrauwen.
Voordat u op mascara, lentikkan wimpers met een wimperkruller, dan kam met een mascara borstel.

7. Gebruik Blush On (rouge wangen).
Als u meer wilt mager, Dab-gekleurde blush kijken op de jukbeenderen Gelam bodem. Terwijl als je wilt kijken meer mollig, gebruik van licht gekleurde blos op de jukbeenderen.

8. Wear Lipstick.
Dus gebruik een borstel lipstick (lip brush) dat de kleur die verschijnt ziet er merata.andapun kunnen vormen uw lippen keinginan.Awali overeenstemming met het gebruik van lippenbalsem lippenstift die niet stollen doet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten