zaterdag 20 augustus 2011

Apple brengt iTunes 10.5 Beta 6 voor Windows en Mac

Apple heeft aangekondigd de release van iTunes 10.5 Beta 6 voor Mac en Windows. Zoals we weten heeft Apple iOS 5 beta 6 uitgebracht voor de iPhone, iPad en iPod touch. iTunes 10.5 Beta 6 wordt geleverd met ondersteuning voor iOS 5 Beta 6, verbetert de Wi-Fi-sync-functie, en lost enkele bugs. Deze nieuwe beta versie van iTunes is alleen beschikbaar voor geregistreerde Apple ontwikkelaars.


U moet iTunes 10.5 Beta 6 te installeren om iOS apparaten die draaien op iOS 5 Beta 6 synchroniseren. Je moet er rekening mee dat, na het installeren van iTunes 10.5 Beta 6, zult u niet in staat zijn om iOS apparaten die draaien op iOS 5 Beta 5 synchroniseren. Vergeet niet om uw iPhone, iPad en iPod touch back-up met behulp van iTunes 10.5 beta 5 voor het installeren van iOS 5 beta 6, zodat u kunt uw iPhone, iPad en iPod touch te herstellen met behulp van iTunes 10.5 beta 6 na het installeren van iOS 5 beta 6.

Als u bent ingeschreven in de Enterprise-programma of iPhone Developer Standard dan gewoon signin in de Apple Developer Connection om iTunes 10.5 Beta 6 te downloaden. Als u niet beschikt over een Apple-ontwikkelaar-account dan kun je een Apple-ontwikkelaar rekening van ontwikkelaar Apple's website. Je moet er rekening mee dat je tot $ 99 USD per jaar te betalen voor Apple developer account. Het geeft je toegang tot de beta-versies van IOS, de ontwikkelaar gerichte documentatie en gereedschappen. Klik hier om iTunes 10.5 beta 6 van iOS Dev Center te downloaden.

Apple heeft aangekondigd iOS 5 op de Worldwide Developers Conference die gehouden werd op 6 juni 2011 in Mascone Center in San Francisco. De verwachting is dat Apple zal de definitieve versie van iOS 5 versie dit najaar. iOS 5 zal komen met het hele systeem sociale integratie, gloednieuwe meldingen systeem en tal van interessante functies, zoals nieuwe mail client, Meldingen Center, Reminders, Enhanced Safari, iMessage en Twitter integratie. iOS 5 omvatten aantal kleine verbeteringen zoals nieuwe optionele toetsenbord, verbeteringen aan de Music App op de iPad, verbeterde camera app en directe game downloads in de Game Center. Nou ja, kunt u deze downloaden iTunes 10.5 beta 6 van de links hieronder gegeven.

https://developer.apple.com/devcenter/ios/index.action#betadownloads

Geen opmerkingen:

Een reactie posten