woensdag 14 september 2011

SsangYong XIV-1 Concept





De SsangYong XIV-1 Concept is een showcase voor het ontwerp SsangYong's en engineering talenten. De naam XIV-1 is afgeleid van de term 'spannende gebruikersinterface Vehicle', met de nadruk van de show auto's focus op interactie met de bestuurder en passagiers.



Meer dan alleen een design studie, XIV-1 is het concept-versie van premium B-segment SsangYong's CUV project, dat zal leiden tot de toevoeging van een andere massa-productie model om het bereik van de Koreaanse bedrijf, en is ontwikkeld om zowel het erfgoed en display de toekomstige designrichting van SsangYong Motor. Gebouwd aan corporate productontwikkeling SsangYong filosofie, 'Robuust, Specialist, Premium', SsangYong XIV-1 Concept showcases dynamische, sterke, maar toch vloeiende lijnen, typeren de ware creatieve kwaliteiten van SsangYong Motor design.

Robuuste esthetiek

Het exterieur ontwerp van SsangYong XIV-1 Concept met zijn doorlopende glazen ruimte belichaamt de perfecte proporties van de compacte SUV. Ontwerpers zich inspireren door de eenvoud van het zijaanzicht van een sierlijke zeiljacht, dat is synoniem met outdoor plezier en genot. Een brede C-stijl en slanke dak lijkt te zweven boven het lichaam, waardoor een behendige, snelle maar toch sterke houding.

SsangYong XIV-1 Concept van de front-end styling volgt de leiding die door de nieuwe SsangYong Korando crossover met een robuuste en toch esthetisch uiterlijk. Moderne LED-koplampen zijn een integraal ontwerp element van de premie SsangYong het uiterlijk van het merk positie binnen de wereldwijde markt.

Toegang naar de hut van het concept is via coach deuren die weg te doen met de noodzaak voor B-stijlen. Dit biedt niet alleen meer comfort voor de passagiers, maar ook zorgt voor de SsangYong XIV-1 Concept met zijn slanke, ononderbroken profiel.

Specialist interieur

Het doel van SsangYong XIV-1 Concept is op het genot van de beweging te maximaliseren en tegelijkertijd de passagiers met een bewegend communicatie ruimte. SsangYong De ontwerpers hebben de naam het interieur concept 'een ieder en alles bij elkaar', waardoor de passagiers zich vrij te bewegen en alle zetels op maat van de cabine-indeling op hun specifieke behoeften te draaien. Elk van de vier van het concept van de stoelen kunnen 360 graden draaien in aanvulling op vooruit en achteruit bewegen.

De cabine van de breedte wordt visueel nog verder uitgestrekt door de brede, symmetrische instrumentenpaneel ontwerp geaccentueerd met aluminium wijzerplaten. Sfeerverlichting helpt SsangYong XIV-1 Concept om de perfecte sfeer te bereiken zijn cutting edge design wedstrijd.

spannende gebruikersinterface Vehicle

De sleutel tot de naam van de XIV-1's ligt in de cabine. De gebruikersinterface omarmt het concept van een uitgebreid woonruimte in plaats van het verstrekken van alleen een vervoermiddel. Controle van veel van de SsangYong XIV-1 Concept functies is via de interactie van Smart mobiele apparaten en het voertuig zelf. Met behulp van de aard van de apparaten die de bestuurder en de passagiers zijn waarschijnlijk met ten allen tijde kunnen controleren ze alles van het audiosysteem, de weergave van informatie op het dashboard en online communicaties.


Adira Asuransi Kendaraan Terbaik Indonesia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten