maandag 19 september 2011

Acer 16GB Iconia Tab A500 ten

De Acer 16GB Iconia Tab A500 ten.1 "Multi-Touch-Screen Tablet Android Honeycomb Terbaik Murah is een ultra-portable uitgerust met een high-definition ten.1 "Active Matrix TFT kleuren LCD-scherm met een filmische WXGA 1280 x 800 resolutie. Het draait op de Android-drie.



Honingraat besturingssysteem met een nVidia Tegra 250 dual-core processor in staat is een een verwerkingssnelheid. Het ondersteunt nVidia GeForce graphics en heeft een interieur 1 GB DDR2 SDRAM-geheugen, eveneens als 16 GB opslag capaciteit die zal worden uitgebreid door gebruik te maken van de MicroSD / SDHC-kaartsleuf.

Tablet Android Honingraat Terbaik Murah connectiviteit

Tablet Android Honingraat Terbaik Murah A500-10S16u opties WLAN 802.11 b / g / n WiFi draadloze connectiviteit voor toegang tot het net via een draadloos thuisnetwerk of via een WiFi hot-spot. Het ondersteunt gezamenlijk Bluetooth-technologie voor draadloze connectie met Bluetooth-apparaten. De A500 Tablet Android Honeycomb Terbaik Murah is uitgerust met een hoofdtelefoon / luidspreker line-out, high-speed USB-poort two.0 en HDMI-aansluitingen. het verstrekken van een HDMI-poort biedt een snelle en eenvoudige productie van opgeslagen media of web content op uw A500 op een HDTV te bekijken op een oversized scherm in full, niet-gecomprimeerde HD.

Tablet Android Honingraat Terbaik Murah multimedia

Acer Tablet Android Honeycomb Terbaik Murah heeft gezamenlijk bedeeld de A500-10S16u met een Micro / SD / SDHC-kaartsleuf, eveneens als twee geïntegreerde webcams. De front-gerichte webcam opties met twee megapixels, terwijl de naar achteren gerichte webcam opties van vijf megapixels. gebruikt in combinatie met de microfoon-ingang en stereo speakers, de A500 de webcams zijn goed voor video-conferencing of misschien gewoon video-chatten met vrienden en familie on-line. De transporteerbare stroom te voorzien voor de A500-10S16u Tablet Android Honeycomb Terbaik Murah kan een twee-cel lithium-polymeer batterij, die blijft tot acht uur rekenen op configuratie en het gebruik. Dit zorgt ervoor dat u minimaal onderbrekingen ondervinden bij het gebruik van uw A500 terwijl reizen of woon-werkverkeer.

Tablet Android Honingraat Terbaik Murah Features

Intuïtieve bit Display: De A500 opties een ten.1 "Active Matrix TFT kleuren LCD-scherm met een geïntegreerde multi-touch screen en 1280 x 800 resolutie De intuïtieve bit scherm synchroniseert uw leven met het net en opgeslagen media-inhoud.

Geheugen Opslag: Tablet Android Honeycomb Terbaik Murah Acer is uitgerust van de A500 met 1GB DDR2 SDRAM geheugen en 16 GB opslagcapaciteit. krijg je plezier van snelle verwerking en ruime opslag die wordt versterkt via de MicroSD / SDHC-kaartlezer

Connectiviteit: De A500 opties draadloze 802.11 b / g / n WiFi-connectiviteit. Tablet Android Honingraat Terbaik Murah ook Bluetooth en voorzien van veel verschillende associatie-poorten, samen met een three.5 mm mini-jack lijn in voor de microfoon vereniging, een 3,5 mm mini-jack line-out voor hoofdtelefoon / luidspreker vereniging

HDMI vereniging HDTV: Het hebben van een HDMI-interface op de A500 laat u toe om vormen een snelle associatie tussen de A500 Tablet Android Honingraat Terbaik Murah en een HDTV. Dit helpt u om het net en opgeslagen media-inhoud lezen op uw A500 in ongecomprimeerde high-definition op elke HDTV met een HDMI-aansluiting

Video Conferencing: De 5MP naar achteren gericht en 2MP front-facing camera gebruikt met de microfoon-ingang en ingebouwde speakers voor video-conferencing of misschien alleen voor video-chatten met vrienden en familie on-line worden
16:10 Cinematic facet Ratio: De ware bioscoopervaring lezen met 16:10 verhouding en facet WXGA 1280 x 800 resolutie maakt het bekijken van films op uw A500 Tablet Android Honingraat Terbaik Murah een heleboel leuke

Neem Tablet Android Honeycomb Terbaik Murah waar je ook gaat en geniet van een verhoogde productiviteit en entertainment terwijl op de weg. Deze 10-in. android past precies in je tas, aktetas of rugzak te vormen positieve uw bit Android computer is meestal binnen handbereik. Plus, met Bluetooth en draadloze connectiviteit, kan de Iconia Tab een Wi-Fi Android Tablet Android Honeycomb Terbaik Murah die voortdurend houdt je.

Acer's SocialJogger zet je Facebook en Twitter op een plek, Tablet Android Honeycomb Terbaik Murah bladert u door eindeloze feeds met de jog dial en te houden in de werkelijkheid met vrienden en ook de nieuwste buzz in een uiterst oogopslag! Acer Helder. Acer Sync laat u toe om draadloos synchroniseren van uw contactpersonen, agenda, foto's en videoclips tussen uw Acer Tab en de computer.

De Iconia A500 Tablet Android Honeycomb Terbaik Murah is bedoeld om de inhoud plezier te maximaliseren, het verstrekken van een dure en levendige multimedia expertise op het gebruiksvriendelijke ten.1 "multi-touch scherm weer te geven. 5MP naar achteren gerichte camera en HD front-facing camera laat gebruikers hebben in interactie in face-to-face video chats en snap foto's te delen. De Tablet Android Honeycomb Terbaik Murah oriëntatie-minder stijl zorgt voor een optimale weergave op het scherm vanuit elke hoek en in vier richtingen.

Adira Asuransi Kendaraan Terbaik Indonesia Tablet Android Honeycomb Terbaik Murah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten