woensdag 14 september 2011

Motorola Xoom Tablet

Motorola heeft versterkt zijn nieuwste Tablet genoemd als Motorola Xoom. In termen van de functies is het zeer verbeterd en is gebouwd met een capacitief touchscreen display, dat zeer soepel, terwijl aangeraakt. Ontwerp verstandig ook dit tabblad is goed gebouwd met een geborsteld uiterlijk samen met zijn gladde oppervlak. Als je gaat te vergelijken met een aantal van de andere tabbladen dan zult u zeker vinden als een goede, maar met betrekking tot de prijsstelling van het toestel heeft een hoog bereik. Het zit vol met geweldige applicatie stuffs, geweldige camera resolutie, grote batterij back-up, en nog veel meer. Laten we eens een detail informatie over het apparaat.



Ontwerp & Display

De Motorola Xoom is ingeschakeld met een 10,1-in. (25,6-cm) Active Matrix TFT Kleuren LCD-display op 12,9 mm die lijkt op een schermresolutie van WXGA (1280x 800 pixels). De brede display van het apparaat is uitgevoerd met een Gorilla glas dat op het scherm voorkomt krassen en slijtage. Dit tabblad is een beste een en is schitterend ontworpen met een geborsteld metalen afwerking op de rug. Dit Honeycomb tablet maatregelen voor een afmeting van 249,1 x 167,8 x 12,9 mm en heeft een gewicht ongeveer 730 gram, die verspreid is in zijn hele lichaam. Het is ontworpen is een slanke manier die ook in een Landscape modus en is iets dikker in het centrum met schuine zijkanten. Dit tabblad is ingesteld met weinig knoppen en functietoetsen en een daarvan is de uit-knop, die in de achterkant geplaatst, samen met de camera en flitser. Op de top is er een SIM-kaart dienblad, samen met een microSD-kaartslot. Het volume toetsen (Volume up & down) en een micro-USB-poort bevinden zich in de linkerkant van het tabblad waar als het opladen haven en de dock connector zijn geplaatst op de bodem. Hier zijn de basis van de tablet. Het apparaat maakt met Touch navigatie rond de tablet, die functioneert als Touch en houd (om speciale opties open), Drag & Flick (om te bladeren en bewegen), Drag en drop (een item, aanraken en slepen bewegen en dan laten gaan) , Zoom functie voor een kijkje van foto's, kaarten, of het web. Terwijl u aan de tablet zijdelingse het scherm draait en toont de navigatie pictogrammen die u helpen uw weg te vinden, zoals Back en Return naar het vorige menu, naar Huis icoon terug te keren naar het beginscherm, Recente apps (om de laatste paar apps je zien ' ve gewerkt). Terwijl u uw tabblad dat u zult verscheen met de Home-scherm, die de hele meest recente informatie op een plaats verzamelt. Wat krijg je in het startscherm zijn de snelkoppelingen naar uw favoriete apps open, web-bladwijzers, muziek-playlists en nog veel meer, krijgt u ook Widgets op uw laatste updates te zien, voorzien van vijf panelen voor een links en rechts flick naar andere plek startscherm panelen van snelkoppelingen en widgets.

Hardware & Software

De bouwkwaliteit van dit tabblad is in feite zeer goed en is merkbaar zwaarder en dikker dan de iPhone 2. Het toestel draait op een besturingssysteem van Android 3.1 (honingraat), het is het platform dat met opzet is ontworpen en geoptimaliseerd voor de tabletten. Het komt aangedreven door een 1GHz dual-core processor NVIDIA Tegra 2 wat resulteert in geweldige prestaties en wordt geleverd met een ingebouwde ULP GeForce GPU, Tegra 2 T20 chipset. Het ondersteunt 1 GB RAM en 32 GB aan intern geheugen opslag. De Motorola Xoom wordt niet opgeladen via een micro-USB-kabel maar eerder een eigen oplader moet worden opgeladen. Het is bekrachtigd door een standaard Li-Ion (25 Wh) batterij die een batterij back-up van maximaal zorgt voor 80 uur (muziek af te spelen), Stand-by tot 336 uur en de tijd tot Praat met 9 uur Het apparaat is uitgerust met een versnellingsmeter, Proximity en omgevingslichtsensor samen met barometer en gyroscoop. Het apparaat maakt ook met de Document Viewer, Foto viewer / editor, Organizer, Adobe Flash Player 10.1.

Camera

Dit tabblad is voorzien van een 5 Mega Pixel achteruitrijcamera met een camera resolutie van 1280 x 720 bij 30 frames per seconde en is gefaciliteerd met autofocus en dubbele LED-flitser. Samen met het het apparaat is uitgerust met een voorkant camera van 2 megapixel (webcam) met vaste focus die voor de beste videokwaliteit en video-oproepen worden gebruikt in combinatie met video-chatten zonder problemen geschikt voor Google Talk. De camera functies met witbalans instellingen, kleur effect, scèneprogramma's en de rest van de camera-instellingen zoals het online delen van uw foto's en al je favoriete inhoud op YouTube. De camera van deze foto's uit scherpe en levendige beelden die meer indrukwekkend. U kunt al uw foto's en videoclips aan de Galerij. Daarnaast is het ook in staat om te schieten video's bij 720p @ 30fps en 1080p HD-video's. De video opgenomen van de camera zijn de meest aantrekkelijke degenen. De video-instellingen zijn ook beschikbaar, zoals de aanpassing van de lichtomstandigheden, het kiezen van een koele kleur effect en maak een time lapse clip. Met haar aandeel optie kunt u uw video's delen met al je vrienden en geliefden.

Toepassingen

Het is gevuld met veel van de indrukwekkende apps die voor ons worden besproken. Je krijgt een optie van Android Market van waaruit je alle apps, games, widgets, en boeken van uw keuze te krijgen van de wereldwijde auteurs. Je kan ook zoeken en bladeren op basis van uw wensen en veel van de gratis downloads. De apps kunnen worden beheerd en hersteld, ingeschakeld met Google Talk via welke je kunt door tekst, spraak of video-chatten met de andere Google Talk-gebruikers. Synchronisatie van e-mail, is contacten en kalender vergemakkelijkt. Een van de andere aantrekkelijke toepassingen is de Google eBooks, die vergemakkelijkt om te bladeren en selecteer boeken, kunt u zoeken op categorie of anders je kunt aanraken en zoek naar een titel of auteur. U moet om een ​​boek te raken, om het brede scala van informatie over hebben. Met een touch zul je in staat zijn om de inhoudsopgave in de boeken en boek reader instellingen te bekijken. Raak het onderste navigatiepaneel om het boek te sluiten en na die raken aan de top (links) van het scherm. Als eens meer je hebt aangeraakt het boek op de Boeken startscherm dan is het boek opent naar de laatste pagina die u had gelezen. Het apparaat voegt ook de Google Map navigatie, Brilliant Browser met Flash-ondersteuning, Adobe Flash Player 10.2 klaar (niet geladen), Quickoffice Viewer, Java via Java MIDP emulator en nog veel meer.

Multimedia & Entertainment

Entertainment speelt een zeer belangrijke rol in het deel van een tablet of een Smartphone, zodat de gebruiker niet te vervelen uit te halen. Dit tabblad is gevuld met veel van de Multimedia en Entertaining kenmerken die verder worden besproken. Het komt geladen met het Android Music Player, steunen voor het afspelen van media-formaten van MP3-, H.263, H.264, AAC, OGG, AAC + Enhanced, MIDI, AMR NB, AAC +, functies met eCompass, aGPS (geholpen) met Google Maps, Google Latitude, Google Maps, Live wallpaper (voorgeladen en te downloaden), delen en uploaden van video's, vinden en YouTube-video's, aanraken en play-direct muziek. Het steunt voor de bestanden: AAC, AMR, MP3, WAV, WMA, AAC + en MIDI. De transformatie van muziek van uw Microsoft Windows PC of Apple Macintosh-computer naar uw tablet is mogelijk door middel van een USB-verbinding (USB-kabel meegeleverd met het tablet). Dit tabblad wordt gepresenteerd met de muziek bibliotheek te selecteren en te spelen op basis van uw behoeften. Het beschikt ook over met een log in of maak YouTube-accounts, Music player (afspelen / pauze (Touch), Vorige / volgende (Touch), Snel vooruit / achteruit (Raak), Shuffle (Touch), Herhaal alle nummers (Touch) , Volume) en de andere Music player opties die ook verbergen, wakker, uit te schakelen, Playlists, enz. De messaging-deel functies met E-mail-functie (Google Mail, Corporate Sync, Corporate Directory Lookup (GAL), en POP3/IMAP (embedded) ). Dit tabblad is in staat om Browsing (3G) tot ca.. 9 uur, tot ca.. 10 uur. (Wi-fi Browsing), tot ca.. 3,3 dag (MP3 afspelen), tot ca.. 14 dagen (standby-tijd) en tot 10 uur. (Video playback tijd). De webbrowser heeft met Android HTML Webkit, Incognito-modus, Form auto-fill Tabbed browsing en Chrome bladwijzer synchroniseren.

Netwerkondersteuning & Connectivity

De Xoom heeft met veel van connectiviteit opties die Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, dual-band, Wi-Fi-hotspot, stereo Bluetooth-technologie 2.1 + EDR + HID, Micro USB, HDMI aansluiting, USB 2.0 bevat (High Speed), 3,5 mm hoofdtelefoon aansluiting. USB-tethering is een ander waardoor u uw tablet op uw computer aan te sluiten met behulp van een USB-kabel voor het delen van uw tablet internet verbinding met de computer. Het apparaat werkt op het netwerk van GSM/3G/HSDPA/HSUPA; 850/900/1900/2100.

Motorola Xoom in geen enkele twijfel is geweldig omdat het gebaseerd is op Android 3.1 (honingraat) platform en wordt aangedreven door van 1 GHz dual-core NVIDIA Tegra 2-processor, die verhoogt met een high-end prestaties. Want het is gevuld met veel van de leuke en geavanceerde apps het weerspiegelt een feel-good factor. In vergelijking met de andere tabletten die een in een aantal termen met zeer veel mogelijkheden, maar is niet zo compact en slank als de andere tabbladen. Dit tabblad is een beetje over priced te hebben van $ 800 (32 GB, 3G-versie).

Adira Asuransi Kendaraan Terbaik Indonesia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten