zaterdag 10 september 2011

MOTOROLA XOOM Android Tablet

Het herdefiniëren van de tablet door het verstrekken van meer manieren om plezier te hebben, contact met vrienden en blijf productief onderweg, de Motorola XOOM beschikt over een dual core processor met elke kern draait op 1 GHz, 10,1-inch breedbeeld HD-scherm, en ultrasnelle Wireless- N Wi-Fi-netwerken. Winnaar van de Best of Show award op de 2011 Consumer Electronics Show (CES), de XOOM biedt ook ondersteuning voor Adobe Flash Player - zodat u op het web te bekijken zonder compromissen.


Het loopt Google's Android 3.0 Honingraat-besturingssysteem, dat een multi-touch, holografische interface die beter op Android favorieten zoals widgets, multi-tasking, browsen, kennisgevingen en maatwerk biedt. Het biedt ook de nieuwste Google Mobile innovaties, waaronder Google Maps 5.0 met 3D-interactie, de toegang tot meer dan 3 miljoen Google eBooks en Google Talk met video en voice chat.

De Motorola XOOM is voorzien van een front-facing 2-megapixel camera voor video chats via Wi-Fi via Google Talk, evenals een achterwaarts gericht 5-megapixel camera (met LED-flitser voor foto's) die video vastlegt in 720p HD. De 10,1-inch beeldscherm biedt console-achtige gaming performance op zijn 1280 x 800-pixel scherm, en beschikt over een ingebouwde gyroscoop, barometer, e-kompas, accelerometer, en aangepaste verlichting voor de nieuwe soorten toepassingen.

Andere functies zijn onder meer een 32 GB intern geheugen, uitbreiding van het geheugen via een optionele microSD-kaarten (met toekomstige software-upgrade), 802.11 a / b / g / n Wi-Fi-netwerken, Bluetooth voor hands-free apparaten en stereo muziek streaming, toegang tot persoonlijke en zakelijke e-mail, HD 1080p afspelen van video, HDMI-uitgang voor aansluiting op een compatibele HDTV of monitor, en een 3250 mAh batterij voor maximaal 10 uur van Wi-Fi internet browsen.



Speciaal geoptimaliseerd voor toestellen met grotere schermformaten, zoals tabletten, van de Android 3.0-platform (ook wel Honingraat) introduceert een nieuwe, echt virtuele en "holografisch" UI-ontwerp. Met vijf aanpasbare homescreens, kunt u eenvoudig toegang tot uw favoriete live-widgets of snelkoppelingen naar toepassingen. Elk scherm is voorzien van een draagraket bekend om de toegang tot alle geïnstalleerde applicaties, evenals een zoekvak voor universele zoektocht van apps, contacten, media bestanden, web content, en nog veel meer.

Multitasking in Android 3.0 is gemakkelijker dan ooit, en u kunt de lijst met recent Apps te gebruiken in het systeem Bar op gang zien de taken en snel van de ene toepassing naar een andere context. Je zult zelfs een momentopname van het laatste scherm bekeken in die app als een visuele herinnering. De Android schermtoetsenbord is eveneens opnieuw ontworpen om het invoeren van tekst snel en accuraat op grotere schermformaten.

Tablet Android Honeycomb Terbaik Murah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten