woensdag 14 september 2011

LG Optimus Hub

LG Optimus Hub is een prachtig ontworpen GSM mobiele telefoon die is met 113,4 x 60,8 x 11,9 mm, afmeting en 123 gram gewicht. Het is een 3G-telefoon draait met het besturingssysteem Android aangedreven door v2.3.4 ontbijtkoek, samen met 800 MHz ARM v6 processor, Adreno 200 GPU, Qualcomm MSM7227T chipset CPU. Zeer waarschijnlijk Phone zal vrijgeven in de maand oktober 2011.


Laten we eens kijken de volledige specificaties en functies van de Unlocked LG Optimus Hub:

Display: Het wordt geleverd met Gorilla Glass display van 3,5 inch TFT-touchscreen, die met resolutie van 320 x 480 pixels en 256k kleuren. De kenmerken van display Accelerometer sensor voor UI auto-rotate, Proximity sensor voor automatische afslag en Optimus v2.0 UI helpt het om comfortabel te bedienen display.

Geluid: Het is in staat om DivX/Xvid/MP4/H.264/H.263/WMV en MP3/WAV/WMA/eAAC + formaat media spelers spelen. Het heeft ook stereo FM-radio, luidspreker en 3,5 mm Jack connector naar muziek op hoofdtelefoon.

Camera: Het heeft 5 megapixel camera die kan vastleggen vrij indrukwekkend foto's en video's (VGA @ 24 fps) van uw zoete moment. De camera is 2592 x 1944 pixels resolutie en autofocus. Het heeft ook functies zoals Geo-tagging, Beauty Shot, gezicht en lach detectie om foto's en video's maken meer goede kwaliteit.

Connectiviteit: Het heeft bijna alle type connectiviteit functies voor web, delen en recive data surf met andere apparaat en naar de telefoon verbinden met pc. De functies zijn 3G, GPRS, EDGE, Wi-Fi, Bluetooth met A2DP v3.0 en microUSB v2.0.

Sociale Apps: LG Optimus Hub is in staat om gebruikers verbinding maken op elk punt van de tijd met vrienden, familie en wereld te delen en te ontvangen laatste updates. De Sociale apps zijn Google Search, Maps, Gmail, YouTube, Google Talk, Facebook, Twitter, MySpace en nog veel meer.

Geheugen: Het interne geheugen is 150 MB beschikbaar voor de gebruiker en 512 MB RAM. Telefoon ook microSD-kaartsleuf om SD-kaart zetten tot 32GB heeft, 2GB kaart wordt geleverd met nieuwe doos.

Batterij: Het heeft Li-Ion 1500 mAh standaard batterij.

Unlocked LG Optimus Hub is gebundeld met enorme mogelijkheden voor gebruikers zoals zijn document viewer / editor, Java MIDP emulator, GPS, SMS (threaded view), MMS, E-mail, push e-mail, IM, Games, + Downloadbare, MP3 beltonen en nog veel meer.

De prijs die het niet exact gelijkvormig door LG. Na de release zal beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten