maandag 19 september 2011

Inzicht in de basis en functies van de verzekering

Vele definities worden gegeven aan de term verzekering, die in eerste instantie kijk er geen overeenkomst tussen de definities van elk verschillend. Dit is vaak begrijpelijk, omdat ze schetsten per de hoek die zij gebruiken in het kijken naar verzekeringen, die in overeenstemming met de op de top van de beschrijving dat een verzekering wordt vanuit verschillende invalshoeken te bekijken.



Definities-definities verzekering zijn onder meer:
1. De definitie van verzekering onder artikel 246 van het Boek van de wet van Business Law (Commercial code) van de Republiek Indonesië:


"Verzekering of de dekking is van een overeenkomst, door dat een borg is bindend voor de verzekerde een premie ontvangen, de terugbetaling te produceren om hem voor enig verlies, schade of verlies van verwachte winst, die kan worden geleden als gevolg van een incident dat niet zeker" .


Op basis van die definitie, dan is de verzekering bevatte vier delen, te weten:

a. De verzekerde (verzekerd), die beloofde een premie te betalen aan de verzekeraar, direct of geleidelijk.
b. De verzekeraar (verzekeren), die beloofde om wat geld (compensatie) te betalen aan de verzekerde, al snel of langzaam, niet als een ding dat gebeurt niet bevatten zeker delen.
c. Een gebeurtenis (ongeval) is niet (voorheen onbekend).
d. Rente (rente) die kan worden verliezen geleden door om er zeker van gebeurtenissen dat niet doen.

2. Definitie van de verzekering door Prof Mehr en Cammack:


"Verzekeringen kan een suggereert dat het risico om terug te monetaire gesneden door aanpak van het verzamelen van blootstelling eenheden in voldoende aantallen, om de individuele verlies kan worden geschat op basis van. En dan is het verlies kan worden voorspeld wordt gelijkelijk gedragen door degenen die lid zijn".

3. Definitie van de verzekering door prof. Mark R. Groen:


"Verzekeringen is een economische instelling met als doel om te bezuinigen op het risico, door het combineren tijdens een verscheidenheid van het management objecten gigantische genoeg nummers, dus de totale verlies kan worden voorspeld tot zeker grenzen".

4. Definitie van de verzekering door Arthur C. William jr. en Richard M. Heins, die de verzekering gebaseerd op 2 punten van lezen, te weten definieert:


a. "Verzekeringen kan een beveiliging tegen geldelijk verlies door een verzekeraar".
b. "Verzekering is een overeenkomst die twee of een heleboel personen of entiteiten om fondsen lift naar de monetaire verlies verbergen".



Op basis van deze definities op de top van zou worden over de definitie van verzekering die kap alle gezichtspunten:
"Verzekeringen kan een suggereert dat te snijden terug de inherente risico's binnen de economie, door de aanpak van diverse eenheden blootgesteld aan de kans op constante of nagenoeg constant, in reusachtige hoeveelheden genoeg zijn, zodat de kans op verlies kan worden voorspeld en als de verwachte verliezen kan optreden tijdens een evenredig deel van alle partijen in het gewricht ".

Verzekering functie:

1. Overdragen Risico
Door het betalen van een relatief kleine premie, iemand of bedrijf zal de onzekerheid van het leven en eigendom (risico) te verplaatsen naar de verzekeringsmaatschappij

2. assortiment van fondsen
Premies ontvangen en opgepikt door de verzekeringsmaatschappij als een fonds om de risico's die zich voordoen te schaffen.

Adira Asuransi Kendaraan Terbaik Indonesia Tablet Android Honeycomb Terbaik Murah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten