zaterdag 17 september 2011

Nexian ChatTV G733

Nexian ChatTV G733 nieuwe mobiele telefoon die werd uitgebracht met tv-functies en het gemak om sociale netwerken te werken. Specificaties zijn op een QWERTY-toetsenbord vastgemaakt aan tekstinvoer snelheid, Nexian ChatTV G733 gelanceerd met Dual GSM 900/1800 MHz-netwerk te ondersteunen.
Nexian ChatTV G733Multimedia

Geladen met multimedia-mogelijkheden, review Nexian ChatTV G733 mobiele telefoon heeft een camera steun aan foto's te nemen bij elke gelegenheid. Capaciteit televisie-entertainment door middel van voorzieningen die zijn ingebed in de analoge tv-mobiele telefoon, de grootte van het scherm voordeel met een standaard 2,0-inch LCD-scherm FM-radio.

Sla de afbeelding op en uw favoriete televisieprogramma's makkelijker met mobiele telefoons ChatTV Nexian G733. Voeg een extern geheugenslot met de capaciteit om extra opslagruimte te ondersteunen, wordt deze telefoon geleverd met 2.0-inch scherm groottes.

Nexian ChatTV G733 connectivity

Kenmerken Dual GSM en werken voor GSM 900/1800 Mhz, Nexian ChatTV G733 beschikt over GPRS-connectiviteit mogelijkheden. Ondersteunen de standaard Bluetooth, voor data-overdracht met een compatibele telefoon, kunt u verschillende nummers.

Met een video-speler en audio-speler aan een verscheidenheid van formaten, is het extra mobiele telefoon uitgerust met Nexian Nexian Messenger, en Mijn Widget Nexian Zone spelen. De capaciteit van de populaire sociale netwerksite Facebook, Twitter en Yahoo Messenger, MSN-toepassingen, is Skype ook vastgemaakt met de steun van de WAP-browser.

Nexian ChatTV G733 Specificaties:
Dual GSM
GSM 900/1800 MHz
GPRS
2,0 "kleuren LCD-scherm
Analoge TV
Camera
Bluetooth
FM-radio
Videospeler
Audio Player
Ondersteunt Extern geheugen
Handsfree

Nexian ChatTV G733 Toepassing:

Nexian Messenger
Nexian Zone
Mijn Widgets
Facebook
Twitter
Boodschapper
MSN
Skype
WAP-browser

Nexian G733 mobiele telefoon prijzen zullen te koop worden rond Rp.299.000, dan beschikt over een analoge TV om de show te kijken waar u ook bent, het ontbreken van mobiele telefoons niet is voorzien van high-tech 3G-of HSDPA-connectiviteit.

Adira Asuransi Kendaraan Terbaik Indonesia Tablet Android Honeycomb Terbaik Murah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten