donderdag 29 september 2011

Smartfren Zip C380

Smartfren nieuwste mobiele telefoon informatie over gelanceerd voor de liefhebbers van goedkope mobiele telefoons worden geleverd met een aantal voordelen bestaan ​​ook in de smartphone. HP nieuwe smartfren Zip C380 telefoons bieden voordelen en mogelijkheden die kunnen worden gebruikt als internet modem, en het werk met behulp van CDMA-netwerk. Goedkope prijs mobiele telefoon zal naar verwachting op de verkoop rond de Rp.149.000 met bonus packs. In deze verkoop van mobiele telefoons, krijgt u een uitstekende smartfren kaart die moet worden gevuld met een puls aantal van 50.000.



De specificatie nieuwe smartfren Zip C380 wanneer u een modem gebruikt om te kunnen maximale snelheid te leveren tot 153,6 Kbps (afhankelijk van waar uw netwerk). Interface design van de traditionele bar is gespeld met behulp van CDMA 1x functies.

Smartfren nieuwste mobiele telefoon Informaton zal naar verwachting een hit voor liefhebbers van low-end telefoons. Bonussen worden opgenomen in de verkoop van deze telefoon zijn de consument krijgt een gratis bonus lokaal, monitor uw conditie smartfren nummers doen herlaadbeurt van 5000.

Functies en andere reviews die komen in smartfren Zip C380 mobiel internet mogelijkheid in het voordeel snel en zuinig zuinig met de telling tarief per seconde en een lange actieve periode nummer is uitgerust met een lokaal nummer (1 kaart 2 nummers).

Nieuwe smartfren Zip C380-connectiviteit

Excellence smartfren Zip heeft voltooid een scala aan social networking applicaties zoals Facebook en Twitter gratis voor 15 dagen. Als vrije tijd is besteed gedurende 15 dagen, dan zal in rekening worden gebracht de normale tarieven voor Rp.1000 voor de periode van 3 dagen.

Hoewel deze telefoon is ontworpen voor low-end, heeft nieuwe smartfren Zip C380 is geïntegreerd met een verscheidenheid van online toepassingen voor te financieren. U kunt transacties om geld te sturen, kijk saldi voor klanten van Bank Sinarmas en beschikt ook over de verkoop en sturen een impuls naar een collega-klant.

Nieuwe smartfren Zip C380 Multimedia

Multimedia-functies is een noodzaak geworden voor een nieuwe telefoon vandaag. Smartfren nieuwe audio mogelijkheden zijn pinning voor muziekliefhebbers, smartfren Zip bevat ook muziek-applicaties en toegang tot de originele songs te downloaden.

Andere in-camera multimedia specificaties smartfren Zip C380 1,3 megapixel camera uitgerust. Het vermogen van de media-speler MP3-speler, FM-radio wordt geleverd met een aantal standaard functies zaklamp, microSD-kaartslot en batterij capaciteit van maximaal 700 uur stand-by.


Nieuwe Smartfren Zip C380 specificaties

Netwerk: CDMA 1X 2000 (800 MHz)
Scherm: 1,8 inch TFT kleuren
Data transfer: CDMA 1x, tot 153,6 Kbps-modem toegang
Camera: 1,3 Megapixel
Extern geheugen: microSD
Messaging: SMS, MMS
Connectiviteit: Kabel gegevens Browser: WAP 2.0, BREW 3.1.5
Polyfone (MP3), MP3-speler, FM-radio, zaklamp
Lang SMS-bericht maximaal 700 tekens, Facebook, Twitter
Mijn geld smartfren, smartfren Music
Rekenmachine, kalender, alarm
Batterij: Lithium-ion 1000 mAh, Stand-by: tot 700 uur


Smartfren Zip C380 herziening spec functies prijs
Nieuwe smartfren Zip C380, die als heel goedkope zakelijke mobiele telefoons zijn uitgerust met multimedia en connectiviteit te ondersteunen kwam. Hoewel het niet dragen van de laatste specificatie, maar een toegevoegde waarde. U kunt ook lezen de andere producten van Smartfrend

Adira Asuransi Kendaraan Terbaik Indonesia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten