vrijdag 23 september 2011

Samsung Galaxy S III

In Barcelona op 2012 Mobile World Congress, Samsung gaat om te onthullen Samsung Galaxy S III. De Samsung raad werd in hoge geesten met de verwezenlijking van de Samsung Galaxy S en Samsung Galaxy S II, hun enorme rapport met Google & Android, en was aan het praten over hoe ze voortdurend vervelend om het terrein van mobiele hardware technologie schuiven. Ze toonde aan dat de Galaxy S III zijn hun vervolgens vlaggenschip toestel in 2012. Het zal op de markt met de Androids nieuwste Ice Cream Sandwich OS.



Samsung Galaxy is 9mm dik toestel met metalen en glazen lichaam, echt vlekkeloos en gepolijst structuur. Het krijgt stroom van two.0GHz quad-core CPU en 1GB RAM. Het apparaat heeft four.65 inch laten zien en je wilt hebben gekend Samsung Galaxy S had AMOLED-scherm en de Galaxy S II hebben Super AMOLED-scherm en Galaxy S III gaat om op te scheppen met Super AMOLED III die speciaal is ontwikkeld voor dit toestel met 1280 × 1024 resolutie het geven van 352 pixels per inch. Dit maakt het de bovenste pixels per centimeter te vervoeren. Al de hoger dan zien specs zijn nog in laatste fase van de productie dan ook rechtop zitten voor het laatste woord look.

Het apparaat kan beginnen met een ingebakken NFC-chip. Maak foto's in 10MP camera en is aanhanger van schieten 1080p video op zestig frames per seconde. De telefoon kan hebben nieuwe TouchWiz vijf die in de co-ontwikkeling geweest met Google door de groei van de Galaxy Nexus daarom, in overeenstemming met de Samsung gemeente, is het niet als "inmenging aan Android ', zoals oud-TouchWiz versies werden. Het ziet er TouchWiz kunnen deelnemen tijdens een triviale taak. Downloaden van software in de telefoon zijn kogel snel toe te schrijven aan de UI. De telefoon krijgt stroom van 2250mAh accu. Normaal gesproken een gebruiker kan gebruik maken van de telefoon voor een uitgebreide bedrag van uw tijd, terwijl niet wordt opgeladen vaak.

Prijs was niet blootgesteld, behalve voor de volledige specs van de Smartphone, ik neem het zal vreselijk duur.

Adira Asuransi Kendaraan Terbaik Indonesia Tablet Android Honeycomb Terbaik Murah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten