donderdag 22 september 2011

Connex smartfren vs AHA Pakket vs Telkom internet onbeperkt FlexyNet

Als u vaak televisie kijken de laatste weken, kort mogelijk hebben gezien in de advertenties werd uitgezonden door de invoering van smartfren smartfren Connex. Internet-pakket, dat tot gemak te bieden voor degenen onder u die de gegevens-verbinding gebruikt om de browser, sociaal netwerk zoals Facebook, Twitter en andere netwerken.
Er zijn uniek ten opzichte van reclame smartfren Connex. Wanneer het internet traag is en draait niet op alle bij u gebruikt. De dieren staan ​​bekend om zelfs erg langzaam sneller verschijnen tijdens het lopen in de voorkant van de monitor. U kunt een schildpad of een slak dat ondanks langzaam maar sneller dan internet pakket dat u gebruikt.

De auteur probeert te schrijven een recensie over smartfren Connex Internet Pakket AHA VS VS telecom FlexyNet onbeperkt. Enkele van de oorzaken dat de snelheid van internet toegang verpakkingen van iedere gebruiker kan beïnvloeden, wordt ook beïnvloed door elk netwerk dekking door smartfren Connex, AHA internet en telecom pakket FlexyNet onbeperkt in uw omgeving.

Internet-pakket van smartfren Connex

Pakket smartfren Connex gelanceerd smartfren voor het gemak van aansluiting met vrienden en familie via sociale netwerken en je krijgt alle informatie via een browser die is heel belangrijk. Product smartfren Connex onbeperkt internet pakket bestaat uit twee delen.

Reguliere Pakket (onbeperkt) smartfren Connex biedt voordelen op het Download snelheid tot 153,6 Kbps. In het voordeel met een overmaat van maximaal 128 Kbps upload snelheid is heel handig voor u om te gebruiken in notebooks en computers.
Internet-pakket van Connex smartfren reguliere versie die wordt geleverd met betaalbare prijzen. Voor elk gebruik van gegevens connectiviteit voor een maand wordt er een maandelijks bedrag Rp.45.000.

De voordelen van het internet pakket smartfren Connex is een zeer goedkope prijs en betaalbaar voor alle lagen masyarat. Speciaal voor diegenen onder u die behoefte hebben aan een download snelheid die niet te groot is.

Internet-pakket van smartfren Connex Premium Edition (onbeperkt)
Functies en specificaties zijn in het voordeel onbeperkt internet pakket smartfren Connex Premium is sneller dan met gewone smartfren reguliere versie. Ondersteuning Download snelheden tot 384 Kbps en snelheden tot 128 Kbps uploaden naar uw tijd sneller en comfortabel te maken bij het gebruik van smartfren Connex Premium.

Excellence onbeperkt internet pakket smartfren Connex Premium biedt verschillende betaalmogelijkheden naar uw wens. Smartfren Connex Premium wordt geleverd met een prijs van Rp 5000 = Dagelijks, Wekelijks en Maandelijks = Rp 30.000 Rp = 90.000.

Beoordeling smartfren Connex Premium Internet pakket, compleet met een combinatie van prijs op basis van uw wens om data-connectiviteit gebruiken. Als u wilt gebruiken voor een dag ook voorzien voor gebruik met een zeer lage kosten.

Smartfren biedt ook privileges voor u als een klant die een product smartfren. Speciaal voor de SMART-Mobile Broadband klanten die actief voorafgaand aan 1 mei, 2011 krijgen een speciale aanbieding voor een snellere internet-pakket en comfortabel.

Smartfren high speed internet aangeboden pakketten zijn:
Nieuwe Zilver Pakket smartfren is vrij goed met de steun Downloadhingga snelheid 768 Kbps. Smartfren Silver is geïntegreerd met tot 384 Kbps upload snelheden. Excellence Silver smartfren Internet-pakket echt bijzonder. Hoewel de hogere snelheden van de internet pakketten van Connex smartfren reguliere en Premium, maar het kan gezegd worden voor het prijsverschil.

Internet-pakket biedt een keuze van Silver smartfren dezelfde prijs als de internet-pakket van Connex Premium smartfren zijn onder andere:
Dagelijkse = 6.000 dollar
Wekelijks = Rp 30.000
Maandelijks = USD 99.000

Voor nieuwe gebruikers die hetzelfde willen kedasyatan internet verbinding, zoals HSDPA voelen. Smartfren anti lelet bieden een andere optie met de New Ultimate Package. Smartfren onbeperkt internet pakket heeft een anti-trage download snelheden tot 3,1 Mbps en uploadsnelheden tot 1,8 Mbps. Voor de aangeboden prijs ook afhankelijk van uw wensen in het gebruik van gegevens zoals dagelijks = Rp 15.000, 75.000 Rp = Wekelijkse en Maandelijkse = Rp 225.000.



AHA onbeperkt internet met behulp van CDMA-frequentie is erkend als een nationale operator die zorgt voor de communicatie behoeften in Indonesië. AHA onbeperkt internet pakket waarin ook de onlangs gelanceerde kort na aanvang van het AHA tabletten die komen met goedkope en betaalbare prijzen. AHA richtlijnen voor het internet-pakket biedt drie opties voor de verbinding en een browser, zoals de AHA internet pakket economische, dynamische pakketten en Internet-pakketten Fantastic.

Voor-en nadelen van elke Internet Pakket AHA is als volgt:

AHA Economische Internet pakketten
- Download snelheid tot 200 Kbps
- Prijs per pakket
* Dagelijkse = Rp 4000
* Maandelijks = Rp 80.000

2. Onbeperkt internet AHA dynamisch pakket
- Download snelheid tot 600 Kbps
- Prijs per pakket
* Dagelijkse = 6.000 dollar
* Maandelijks = Rp 110.000

3. AHA packet gegevens met behulp van internet en fantastische pakket
- Download snelheid (maximaal) 3,1 Mbps
- Prijs per pakket
* Dagelijkse = Rp 10.000
* Maandelijks = USD 200.000

Onbeperkt FlexiNet CDMA-netwerk

Nieuwere producten van Flexi die het CDMA-netwerk gebruikt om klanten te bedienen archipel ook goedkope en betaalbare internet-pakket. FlexiNet Onbeperkt internet pakket dat is voor het eerst gelanceerd in 2009, biedt een superieure niveau van flexibiliteit en internet prijzen zijn goedkoper en betaalbaar tassen. Gelijktijdig met de lancering van FlexiNet Unlimited Leve de Republiek Indonesië tot 64. PT. Telekomunikasi Indonesië Tbk (Telkom) door middel van vaste draadloze toegang tot diensten TELKOMFlexi Flexi stelt klanten in staat onbeperkt toegang tot internet met Rp.2.500 kosten per dag of alleen Rp 15.000 voor zeven dagen.

Kenmerken en specificaties voor internet Flexinet Dagelijks en Wekelijks als de nieuwe Flexi-programma dat zeer goedkope toegang tot internet biedt. FlexiNet Onbeperkt internet service werd gelanceerd om de bestaande Telkom te vullen als Speedy, Astinet, TelkomNet Instant en Flash van Telkomsel. FlexiNet Onbeperkt internet pakket is bedoeld voor diegenen onder u die mobiele datadiensten nodig hebben voor de stad van Indonesië.

Diverse andere soorten van Internet datapakketten, die door Telkom gelanceerd in aanvulling FlexiNet Onbeperkt gebruik Flexi Trendy tarief van Rp 2500, - / dag en 15.000 dollar, -/minggu zonder quota beperkingen of onbeperkt met een snelheid van 153 kbps. FlexiNet Unlimited biedt ook een speciale aanbieding voor postpaid abonnees (Classy) tegen een goedkoper tarief Rp.13.500 Rp.2.250 per dag en per dag (exclusief BTW).

Als u al een operator kaart Flexi probleem, hoeft u niet nodig om een ​​speciale eerste kaarten voorbereid alleen voor de dataverbinding te kopen. Flexi aantal van de tijd kan worden gebruikt om toegang FlexiNet Onbeperkt het oude nummer en nieuw nummer, prepaid of postpaid gebruik met meerdere aansluitmogelijkheden met behulp van een modem dat de CDMA-netwerken en mobiele Flexi die al toegang tot internet faciliteiten ondersteunt.

Om de toegang FlexiNet Unlimited, Telkom biedt ook een gratis modem Package voor Rp 399.000, die de kaart verkocht met de Prime Flexi Krachtig. Onbeperkt FlexiNet die geschikt zijn voor de toegang tot Facebook, e-mail, chat en andere internet-doeleinden. Hoe gebruiken om FlexiNet Unlimited is heel eenvoudig en gemakkelijk je doet die het niet begrijpen hoe het instellen FlexiNet Onbeperkt internet pakket. U hoeft alleen het kenteken via SMS naar 2525 het type REG (spatie) DAILY of REG (spatie) WEEKLY van de mobiele abonnees die dan automatisch zal worden verlengd op een dagelijks of wekelijks. Om af te melden, gewoon SMS naar 2525 type: STOP.

Het voordeel van het gebruik van FlexiNet Onbeperkt internet pakket van Telkom

Klanten kunnen krijgen onbeperkt toegang tot de gegevens diensten tegen betaalbare prijzen.
Maakt het voor klanten eenvoudig toegang tot de gegevens services te kiezen in overeenstemming met de behoeften van zowel de dagelijkse, wekelijks of maandelijks.
Toegang snelheden tot 153 Kbps (single speed)

Voorwaarden voor het gebruik FlexiNet Unlimited voor onbeperkt internet pakket

Classy Flexy heeft een nummer dat nog steeds actief is en er geen achterstallige betalingen.
Als u als klant Trendy, FlexiNet Onbeperkt internet pakket kan worden gebruikt zolang de kaart niet in een periode van genade / aflossingsvrije periode (Klanten kunnen niet registreren, STOP, LIST en internet in de aflossingsvrije periode)
Minimum saldo aan de klanten van de Flexi Trendy om FlexiNet Onbeperkt toegang is € 100, -.

Van vergelijk smartfren Connex Internet Pakket AHA VS VS onbeperkt telecom FlexyNet hebben elk voor-en nadelen van elk. Zorg ervoor dat voordat u een SIM-kaart met een modem of een data verbinding is ervan overtuigd dat het gebruik van te kopen dekking en netwerk smartfren Connex, AHA's of Telkom internet pakket FlexyNet vol ebook beschikbaar.

Adira Asuransi Kendaraan Terbaik Indonesia Tablet Android Honeycomb Terbaik Murah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten