zaterdag 17 september 2011

Arrangementen smartfren anti lelet

Smartfren internet service provider en lanceert CDMA-datakaart smartfren. Arrangementen smartfren anti langzame synergieën tussen de Telecom en Smart Telecom smartfren internettoegang aan 14, 7 Mbps (met behulp van CDMA-technologie te ondersteunen EVDO Rev B). Een ander voordeel van het internet pakket langzaam in het voordeel van anti smartfren vrij om Facebook en Twitter toegang, hebben het internet smartfren een aantal voordelen, zoals het gemak van het gebruik van twee nummers en wordt ondersteund door een lange actieve periode van maximaal 365 dagen.


Het aantal abonnees van Internet Pakket smartfren anti lelet die heeft bereikt een miljoen abonnees, zal smartfren verdere toename van het aantal abonnees tot twee miljoen abonnees te bereiken. Bekijk de voordelen en mogelijkheden van het internet pakket smartfren anti lelet ondersteunt toegang tot gegevens diensten, een brede waaier voor het gemak van de gebruiker toegang tot de gegevens, smartfren heeft 4000 basisstations die verspreid naar de toevoeging van 500 basisstations aan het eind van 2011 te plannen.

Wilt u een uitstekende kaart te kopen smartfren, anti smartfren Internet Pakket prijzen langzaam in de verkoop van zeer goedkope, Rp.5000 met de eerste puls van Rp 5000 bonus die kan worden gebruikt voor voice-communicatie, SMS en internet. Om de maximale service, kunt u het pakket kiezen als Connex Internet-pakket voor datacommunicatie, dagelijks of maandelijks pakket voor data-en spraakcommunicatie.

Specificaties en functies internet smartfren geven een rand aan de klant wil zij twee nummers in een kaart hebben tegen een zeer betaalbare prijs, 25.000 Rp, die zal worden afgetrokken van puls van de klant. De vorm en de ondersteuning smartfren in de lokale Internet Service (FWA) is beschikbaar in 19 steden, te weten Jadetabek, Bogor, Bandung, Cirebon, Semarang, Yogyakarta, Solo, Malang, Soerabaja, Madiun, Jember, Denpasar, Makassar, Manado, Banjarmasin , Medan, Palembang, Tanjungkarang, en Batam.

De komst van reclame op het internet-pakket smartfren anti-langzaam, met de slogan I Slow Hate op diverse billboards, radio, online sociale media campagne (facebook, twitter, fora), smartfren dragen Kwik icoon om service providers bereiken van de doelstelling van twee miljoen CDMA abonnees te helpen in 2012 in internet data Indonesië.

De toenemende hoeveelheid data en internet-gebruikers in Indonesië smartfren, smartfren in het voordeel van high-tech glasvezelnetwerk te grote capaciteit data tegemoet te komen. Via het internet pakket smartfren anti langzaam in Indonesië, smartfren optimistisch kan concurreren omwille van de kwaliteit van de spraak-en data CDMA-operators via GSM-operator die biedt tot 14 Mbps.

Internet Discount Card smartfren lelet geavanceerde en goedkope anti-feestelijk, met drie uitstekende eigenschappen gratis bellen smartfren andere gebruikers, download de gratis social networking pagina's zoals Facebook en Twitter en de actieve periode van maximaal een jaar kaart. Smartfren bron van inspiratie voor de Sociale + smartfren kaart, die gratis toegang geeft tot alle klanten te downloaden Facebook en Twitter smartfren introduceren smartfren card + Extra's die de actieve periode van een jaar te lanceren. Kaart gebruikers kunnen voelen smartfren toegang tot internet met snelheden tot 14,7 Mbps met een telling van beltarieven per seconde voor alle marktdeelnemers in Indonesië zowel lokale en interlokale gesprekken.

Adira Asuransi Kendaraan Terbaik Indonesia Tablet Android Honeycomb Terbaik Murah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten