woensdag 21 september 2011

Nieuwe facebook layout ontvangen klachten van gebruikers

Facebook twee nieuwe functies voor lay-out en deze verandering is niet iedereen gelukkig maken met een andere lay-out van Facebook. Voor de hand liggende voorbeelden van de nieuwe lay-out van de meest commentaar vooral die klagen over de News Ticker een continu ververst met updates vriend functies.
Het is moeilijk als de innovaties die worden gedaan op de lay-out te warm nieuws deze week. Hoewel de initiële creatie van deze fundamentele functie heeft tot doel nieuwe informatie te verstrekken van een vriend die je kent wel. Het lijkt erop dat de opkomst van de kennisgeving die vaak komen al de geliefden te verstoren tot rust en concentratie te blijven.

Facebook zal meer doen om de lay-out aan te passen om de meerderheid van de Facebook-gebruikers te ontvangen. Klachten die lijkt zeer waarschijnlijk wordt wanneer je veel vrienden. Ze hebben altijd de status bij elke minuut en het nieuws zal overgebracht om u zo goed.

Nieuwste ideeën in overeenstemming met de titel van het Facebook-blog aan te kondigen nieuwe functies zijn om te voorzien "spannend nieuws, Every Time You Go" en om gebruikers te helpen zie "dingen die je het meest geïnteresseerd bent"

Twee grote nieuwe features van de hervorming tot doel om Facebook interessanter de hele tijd. Daarom zijn er enkele opmerkingen ang zeggen dit maakt de voorpagina van Facebook is meer als een krant voorpagina. Bij het afhalen van een krant na het niet lezen van het voor een week, zal de voorpagina kans geven aanwijzingen om je in de meest interessante verhalen.

Helaas is de nieuwe lay-out facebook ontbreekt in smaak van de gebruiker. Gebruikers voelde dat had geen andere keus dan deel te nemen zien dat de nieuwe updates van je vrienden, ongeacht hoe klein of gewoon zeggen goedemorgen, elk opende een facebook account.

Daarnaast, als je jezelf voelt blij met de nieuwe lay-out facebook vandaag?

New facebook layout 

Adira Asuransi Kendaraan Terbaik Indonesia Tablet Android Honeycomb Terbaik Murah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten